Hvordan få målrettet trafikk til e-bok nettsteder

Hvordan få målrettet trafikk til e-bok nettsteder


Målrettet web-trafikk blir den viktigste målet for de fleste nettsteder. Suksess kommer når folk kan finne innholdet og har behov for det. Dette kan komme via søk, anbefalinger og generelle markedet metning av nettstedet. Kjører en eBok nettstedet gir deg en spesiell fordel når du ønsker å drive trafikk av folk interessert i ebøker. Disse menneskene er ofte kunnskapsrike når det gjelder elektronikk.

Bruksanvisning

Tilbyr gratis ebøker i Public Domain

1 Forskning bøker i public domain. Det er noen måter som bøkene inngår i den offentlige sfæren. De fleste bøker utgitt før 1923, arbeider publisert før 1964 som ikke ble fornyet eller bøker av forfattere som døde før 1941.

2 Lag en liste over de bøkene tilgjengelig. Bestem hvilke bøker gå best med målgruppen du prøver å nå. Hvis du er en generell fiksjon området, så noen fiction bøker er sannsynligvis bra. Hvis du søker å nå et kristent publikum, da andre kristne verker er bra. Du ønsker disse bøkene for å matche innholdet for å hjelpe målet lesere.

3 Velg bøkene du ønsker å laste opp. Du har noen valg når det kommer til opplasting. Du kan skanne selve boken, eller du kan skrive den boken igjen, slik at du har full formatering kontroll.

4 Lag en pdf fil av boken. Hvis du har en annen type leser på nettstedet ditt, bør du lage hva filen fungerer med leseren. Hvis du vil at folk skal laste ned bøker fra deg, PDF-filer er den mest universelle versjonen av filer for alle de forskjellige eBok leserne.

5 Last opp filen til ditt nettsted. Husk å merke boken med enhver setning eller ord som lenker boken for å gjøre søk effektiv.

6 Registrer bok med gratis eBok kataloger som www.Free-eBooks.net. Dette gjør nettstedet ditt vises når folk er på jakt etter ebøker og gir trafikk til nettstedet ditt.

7 Velg kategorier passende for boken. Dette holder trafikk målrettet riktig for innholdet.

8 Gjenta for alle gratis bøker du ønsker å tilby. Utvide omfanget for alle typer kategorier som passer for ditt nettsted. Dette vil hjelpe deg å få et bredere likevel bestemt målgruppe til ditt nettsted.

Gjenbruk Populære blogger

9 Forskning populære blogger, herunder venner og familie. Du ønsker nettsteder som garner treffer slik at du kan oversette innholdet til treff på nettstedet ditt også.

10 Kontakt skaperen av bloggen. Åpne en dialog vil gi deg beskjed om personen er interessert i å lage en eBook versjon av hele bloggen.

11 Skriv en kontrakt mellom nettstedet og blogger. Dette må inkludere alle detaljer om kobling ryggen til den opprinnelige bloggen. Dette er den viktigste salgsargument som blogg og eBok området bør bidra til å drive trafikk til hverandre.

12 Last ned alle blogginnlegg og kondensere innleggene til en enkelt fil. Kontroller formatering samt eierskap til enhver og alle bilder som er inkludert i bloggen.

1. 3 Formater bloggene til en enkelt pdf-fil for opplasting til nettstedet. Dette gjør blogger en enkelt eBok.

Trinn 6

Last opp eBok til ditt nettsted. Tag innholdet på riktig måte og legge til linker som er nødvendige for å oppfylle kontrakten med blogger.

Trinn 7

Publiser eBook informasjon til eBok kataloger for å drive trafikk til nettstedet.

Hint

  • Tilbyr ulike gratis ebøker bringer folk til webområdet ditt. Derfra de nye besøkende vil også se hva du har for salg. Hvis nettstedet ditt er brukervennlig, folk kan anbefale det til andre.
  • Hold pris lav hvis du selger alle typer bok. Dette bidrar til å selge innhold på nettet.
  • Vurdere å tilby alt gratis for å pigge trafikk og få sponsing. Tjene penger fra selskaper er noen ganger lettere enn allmennheten.
  • For en stedet leser, ikke sette for mange forstyrrende annonser rundt boken. Den uvennlig formatet er sannsynlig å motvirke gjenta besøkende.
  • Skrive kontrakter selv for venner eller familie til å gjøre det klart dine intensjoner og intensjonene i området. Dette bidrar til å sikre at alle er på samme side.