Hvordan få mer Sisters i Sorority Life on Facebook

Du tar på deg rollen som en høyskole student i Facebook spillet "Sorority Life," jobber en deltidsjobb og gjennomføring av arrangementer for din Sorority samtidig opprettholde din personlige stil. Venninner hjelpe deg i kamper mot rivaler. Noen hendelser krever et visst antall søstre, og et stort hus øker din suksess i walk-offs. Du kan også sende gaver til, og motta gaver fra studievenninner. Rekruttere spillere fra din Facebook-venneliste, eller bytte spillet valuta for snøbrettkjørere, som bidrar til å fylle ut "Sorority Life" huset.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Inviter venner til å bli med My House». Legg til personer fra vennelisten som allerede spiller "Sorority Life" til å bli med huset ditt.

2 Klikk på "Inviter venner til å bli med My House", og skrive inn navnene eller klikk på boksene ved siden av navnene på vennene du vil invitere til å spille spillet. Klikk på "Send Sorority Livet invitasjon."

3 Rull ned til bunnen av "Sorority Life" side, og klikk på "Forum". Les "Legg Me / Bli My House!" tråd til å finne andre "Sorority Life" spillere som ønsker å bli med i huset ditt, eller lage dine egne innlegg i tråden. Legg spillerne til din Facebook venneliste, og sende dem "Sorority Life" invitasjoner.

4 Klikk "Hus mamma" og deretter "Trade" under "Boarders (House medlemmer)" overskriften for å utveksle Brownie Points for huset medlemmer. Det koster 20 Brownie Points for å legge til en søster, men du får rabatt ved kjøp av flere hus medlemmer.