Hvordan få min egen Adresse Web

Hvordan få min egen Adresse Web


Når du skriver www.ehow.com, er du inn en webadresse. Web-adresser er også kjent som nettadresser og domenenavn. Uansett hva du kaller det, er det et eget sted for et nettsted. Hvis du er seriøs om å kjøre din egen side, få din egen web-adresse er et viktig skritt. Det er mange tjenester på nettet som vil hjelpe deg med denne prosessen, slik som GoDaddy, Register.com og Dotster.

Bruksanvisning

1 Besøk flere domenetjenester og sammenligne sine priser kontra sine tjenester. Velg den som passer best til dine behov og budsjett.

2 Gå til din valgte domenet tjenestens hovedsiden og skriver inn nettadressen som du ønsker. Velg et navn som er kort, lett å huske og til poenget. For eksempel er www.joesmithsreallyfantasticwebsite.com mye mindre praktisk enn www.joesmith.com.

3 Sjekk for å se om den adressen du ønsker er tilgjengelig ved hjelp av søkefunksjonen på hovedsiden. Hvis det ikke er tilgjengelig har du to muligheter: den første er å kjøpe en alternativ utvidelse som .net eller .org. Det andre alternativet er å prøve andre navn til du finner en som er tilgjengelig.

4 Kjøp en web-adresse når du finner en som er tilgjengelig. Du vil bli bedt om å gi deg for den grunnleggende informasjon, samt kredittkortinformasjon, for å fullføre kjøpet.

5 Link webadressen til en hosting konto som tilbys av domenetjenesten, vanligvis tilgjengelig for en ekstra månedlig avgift. Nettstedet vil være vert for alle websidene side filer.

Et alternativ er å videresende adressen til en gratis hosting nettsted som Tripod eller Wix. Hvis du bruker dette valget, vil folk skriver i www.example.com og bli tatt til www.freesite.com/user/yourname/otherdata/reallylongaddress~~V.