Hvordan få My Server utblokkert Fra Roadrunner

Hvordan få My Server utblokkert Fra Roadrunner


Roadrunner er en Internett-leverandør (ISP) som tilbyr bolig- og forretnings høyhastighets Internett-tjenesten. Hvis du ikke er en Roadrunner kunde og serveren din blir blokkert av Roadrunner, vil folk som bruker Roadrunner som sin ISP være ute av stand til å få e-posten. Det finnes ulike måter å få serveren blokkert av Roadrunner. Du kan bli blokkert av Roadrunner IP-adresse-basert blokkering liste, tredjeparts blokkerer lister eller på grunn av en ikke-eksisterende eller uløselig konfigurert IP-adresse på slutten din. Tilnærmingen du må ta for å få serveren din utblokkert av Roadrunner varierer avhengig av type blokk.

Bruksanvisning

1 Naviger til Security.RR.com.

2 Hold musen hvor det står "Tools" på venstre side av vinduet, og klikk deretter alternativet som sier "Sjekk IP status." Deretter vil du bli omdirigert til Block Lookup siden. På denne siden vil du være i stand til å avgjøre om du kan få fjernet blokkeringen ved å kontakte Roadrunner.

3 Skriv inn din e-postserver IP-adresse i "Sjekk mail server IP" -feltet. Hvis du ikke kjenner din postserverens IP-adresse, ta kontakt med din ISP eller IT-avdelingen for å få denne informasjonen. Skriv inn ordene vises i den anti-spam-boksen i det tilsvarende feltet, og klikk på "Send" -kategorien. Du vil bli omdirigert til en side som sier "Road Runner Block Query Results For:. (IP-adresse)"

4 Sjekk listene som vises i blokk søkeresultatene de. Hvis noen av listene sier "tiden blokkert av denne listen" ved siden av dem, Roadrunner er faktisk blokkerer din server.

5 Klikk på linken som sier "Kontakt Road Runner Postmaster Støtte for hjelp." Din e-post klient vil bli lansert, slik at du kan sende en e-postadresse for å [email protected] Hvis du ikke har en e-postklient, kan du bruke den nevnte e-postadresse og sende e-post med din webmail leverandør. I denne meldingen, må du ta med så mye informasjon som mulig om din situasjon, denne måten Roadrunner postmester laget kan begynne å undersøke situasjonen for å få serveren blokkert. Ta med en gyldig svaradresse slik at en Roadrunner postmester teammedlem kan kontakte deg.

Hint

  • Hvis du er en Roadrunner kunde som har problemer med å sende og motta e-post det betyr ikke at Roadrunner blokkert serveren din. I dette tilfellet, kan du sende en e-post til [email protected] for å få hjelp eller kontakt kundeservice. Hvis serveren ikke vises som blokkert på Roadrunner blokken søkeresultatene side, er problemet din ISP eller en tredjepart blokkere liste blokkerer din server. Hvis din ISP ikke finner et problem, sjekk om din server blir blokkert av tredjeparts blokkerer lister. Oppnå dette ved å utføre en svarteliste søk på din IP på nettsteder, for eksempel WhatIsMyIPAddress.com, MXToolbox.com eller BlacklistAlert.org. Resultatene vil vise listen blokkerer deg, må du kontakte disse listene for å få fjernet blokkeringen og deretter serveren vil automatisk få opphevet blokkeringen av Roadrunner. Hvis du har blitt spamming folk og fikk blokkert for en god grunn, er sjansen stor for serveren din vil ikke bli blokkert.