Hvordan få My Start-menyen Tilbake

Hvordan få My Start-menyen Tilbake


Med det antall tilpasninger tilgjengelig med Microsoft Windows for sine brukere, er det enkelt å endre en innstilling som ikke er forstått. Dette kan resultere i en dårlig brukeropplevelse hvis brukeren ikke vet hvordan å gjenopprette tidligere innstillinger. En slik innstilling er "Auto-skjul-funksjonen" for Oppgavelinje og Start-menyen. Når "Auto-skjul oppgavelinjen" funksjonen er aktivert, Start-meny og oppgavelinje forsvinne med mindre brukeren beveger musen over området der Start-meny og oppgavelinje normalt ville være; men det er en enkel prosess å gjenopprette skrivebordet til standardinnstillingen.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og vent til Windows er ferdig med oppstarten.

2 Trykk på "Start" -knappen på tastaturet for å avsløre Start-meny og oppgavelinje. Når oppgavelinjen er synlig, høyreklikk på den og velg "Properties".

3 Fjern merket i boksen ved siden av "Auto-skjul oppgavelinjen" og klikk "Apply". Dette vil gjenopprette både Start-meny og oppgavelinje til skrivebordet.

Hint

  • I oppgavelinjen Properties vinduet, er det mange andre alternativer tilgjengelige for deg, for eksempel låse oppgavelinjen, noe som gjør det mulig å "fryse" alle elementer av oppgavelinjen i sin nåværende stilling. Låse oppgavelinjen finner du under "Oppgavelinje" -kategorien. Under fanen "Start Meny", vil du kunne velge om og hvor mange nylig brukte programmer og dokumenter vises på Start-menyen. Deaktivering av nylig brukte programmer og dokumenter tilbyr en mye høyere grad av privatliv på datamaskinen.