Hvordan få My Webcam å jobbe for Dell Inspiron 1545

Dell Inspiron 1545 er en multimedia bærbar PC som har et integrert webkamera. webkameraet plassert på toppen av den bærbare datamaskinen, tillater brukere å delta i videochat med flere programmer. Noen ganger vil webkameraet slutte å fungere skikkelig uansett grunn. Dette kan skyldes en rekke faktorer, blant annet ikke å ha de riktige driverne eller å ha en ut-av-dato versjon av programvaren. Følg noen enkle trinn for å ha det integrerte webkameraet i drift raskt.

Bruksanvisning

Installer Webcam Driver

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre del av skrivebordet for å åpne Start-menyen. Høyreklikk på "Computer" på høyre side av menyen, og velg "Properties".

2 Velg "Device Manager" linken på venstre side i det nye vinduet. I popup-vinduet Enhetsbehandling, klikk på "Imaging Devices" spissen. Høyreklikk på "Integrated Webcam" -ikonet, og velg "Avinstaller."

3 Følg instruksjonene som ligger på avinstallering veiviseren for å avinstallere det integrerte webkameraet sjåfør. Når driveren er avinstallert, starter du datamaskinen. Når datamaskinen har startet, følger serien av skjermen for å installere webkameradriveren automatisk.

Installer Webcam Central-programvare

4 Tilgang Dells Support nettside. Klikk på linken som heter "Min konto" øverst til høyre på siden, og logge på Dell-kontoen din. Finn "My Software" på venstre side av siden, og velg "Last ned fabrikkinstallert programvare (Mine Dell-nedlastinger)"

5 Godta vilkårene og betingelsene for "Mine Dell-nedlastinger" webside, og velg "Register System", som ligger på bunnen av siden. Vent noen få minutter til Dell for å skanne Inspiron å finne ut hvilken programvare den trenger. Etter å ha blitt omdirigert til "My Download Locker", velg "Dell Inspiron 1545."

6 Se under "Tittel" header for en liste over tilgjengelige programvarenedlastinger. Velg den nyeste versjonen av "Dell Webcam Central." På bunnen av siden, klikk på "Download Now" for å laste ned Dell Webcam Central-programvaren. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

7 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen for å åpne startmenyen. Velg "Alle programmer" og klikk på "Dell Webcam" -mappen. Velg "Webcam Central" for å starte programmet. Webkameraet skal nå være fullt funksjonell, og kontrollerbar av programmet.

Hint

  • Bruk nettleseren Internet Explorer for å få tilgang til Dell Support. Registrere Dell laptop krever en nedlasting og skanning av systemet som fungerer bare med Internet Explorer.
  • Noen Dell Inspiron 1545 bærbare datamaskiner kan ha Dell Webcam Central allerede installert. Åpne Start-menyen, skriv inn "Enhetsbehandling" og velg den første linken. Klikk på "Imaging Devices", og høyreklikk "Integrated Webcam." Velg "Avinstaller" for å avinstallere programvaren for webkameraet. Start datamaskinen på nytt,