Hvordan få originale størrelse bilder på Tumblr

Hvis Tumblr bloggen ikke allerede vises i full størrelse bilder, kan du bli kvitt de små bildene med bare et par forandringer. Så lenge dine bildefiler er ikke større enn 10 MB i størrelse og er i JPG, PNG eller BMP-format, kan de vises i full oppløsning. Hvis du har mer enn en blogg, må du sjekke malen HTML-kode for å sikre at det fungerer for hvilken blogg du bruker.

Bruksanvisning

Aktiver høy oppløsning bilder

1 Logg inn på din Tumblr-konto og klikk på tannhjulformet "Settings" -knappen.

2 Klikk på "Dashboard" linken.

3 Sjekk "Vis bilder i full størrelse" knappen i kontrollpanelet alternativer. Dette alternativet vil vise bilder i full størrelse på dashbordet.

4 Klikk på navnet på bloggen din i menyen til høyre, deretter klikker du "Rediger tema».

5 Klikk på "Rediger HTML" knappen under malen bildet på venstre side av skjermen. Finn tag "{block: Photo}" og legge til "{block: høyoppløselige} {/ blokk: høyoppløselige}" på samme linje. Avslutt og lagre endringene i "Innstillinger" -skjermen ved å klikke på "Lagre innstillinger" -knappen nederst til venstre. Denne endringen vil tilpasse malen til å akseptere større, høyoppløste bilder.

Last opp et original stort bilde

6 Klikk på ikonet "Foto" på toppen av hovedskjermbildet for å legge til et bilde oppføring.

7 Last opp et bilde enten ved å finne bildet på harddisken eller skrive inn nettadressen hvor bildet er vert i samme linje.

8 Klikk på "Create Post" knappen nederst til venstre. Bildet vises på bloggen din med sine opprinnelige dimensjoner.

Hint

  • Mens du kan gjøre endringer i Tumblr til å omfatte større, originale størrelse bilder, det absolutte maksimum for et bilde i programmet er 700 piksler på tvers og 500 piksler fra topp til bunn. Det burde være nok for selv store bilder, men hvis du gjør endringene ovenfor og overgå denne grensen, vil Tumblr beskjære bildet og gjøre det en link til helsides bilde. Brukerne kan bare klikke på bildet for å se den opprinnelige høyoppløselig bilde i full skjerm.
  • Tumblr inneholder en rekke innlegg alternativer, inkludert innlegg via epost. Alle innlegg som sendes via e-post vil respektere bildeinnstillingene du opprettet i "Innstillinger" -menyen.
  • Animerte GIF-filer, må ikke være større enn 1.75MB og ikke bredere enn 500 piksler.