Hvordan få Past Demon Slayer i "Runescape"

Mange "Runescape" spillere søke en rekke metoder for å øke produktiviteten i spillet, inkludert ferdighets Forsterker, metoder for å tjene penger, og elementer som forbedrer din evne til å drepe monstre. Silverlight Sword er et ettertraktet våpen som omhandler en økt mengde skade demoniske skapninger, for eksempel mindre demoner, Greater Demons og Nechryael. For å få Silverlight Sword, må du drepe Delrith Demon og fullføre Demon Slayer søken.

Bruksanvisning

1 Reis til Varrock og gå nordover til Grand Exchange.

2 Kjøp en bøtte med vann og 25 Bones.

3 Trekk en gp fra banken din.

4 Gå sørøst og inn i teltet ligger sørvest for Varrock Square.

5 Snakk med Gypsy Aris og gi henne en gp. Gypsy Aris beskriver historien til Varrock og ber deg om å beseire Delrith Demon. Skriv ned besvergelsen som Gypsy Aris gir, og jeg aksepterer oppdraget å begynne søken.

6 Gå nordover og komme inn i slottet. Snakk med Sir Prysin i sørvest rommet. Du må finne tre nøkler.

7 Gå til det nordvestlige hjørnet av slottet og klatre to trapper. Snakk med kaptein Rovin, som vil gi deg den første nøkkelen.

8 Gå ned to trapper og gå i Varrock Castle kjøkkenet. Avslutt øst døren og kommer på gårdsplassen. Bruk bøtte med vann på drain å spyle den andre nøkkelen inn i varrock kloakk.

9 Avslutt slottet og gå til østveggen. Oppgi fangehull sørvest av eiendomsmegler. Walk vest og deretter ta den første nordbanen. Plukk opp den andre nøkkelen og gå ut av varrock kloakk.

10 Reis til Draynor Village og gå sørøstover til veiviseren Tower. Klatre trappa og snakke med Wizard Trailborn å få den tredje nøkkelen.

11 Gå tilbake til varrock Castle og snakke med Sir Prysin, som gir deg den Silverlight Sword.

12 Avslutt slottet og gå sørover, utenfor varrock. Walk øst til nivå 7 og nivå 20 Wizards. Si Gypsy Aris er besvergelse og drepe Delrith med Silverlight Sword for å fullføre oppdraget.