Hvordan få Peedy for Yahoo Messenger

Peedy, som går sammen med Microsoft Agent, gjør det mulig å ha tekst på skjermen leses opp for deg av en robot datastemme. Peedy grensesnitt er en virtuell snakker papegøye som forbedrer brukeropplevelsen. Du kan utvide denne funksjonaliteten til Yahoo Messenger også, og har papegøyen stemmen lese dine statusmeldinger og varsler.

Bruksanvisning

1 Gå til download.Microsoft.com i nettleseren din, skriv "Peedy" øverst i søkeboksen og trykk "Enter" -tasten. Klikk på "Agent 2,0 Personlighet: Peedy Character File" linken. På neste side, klikk på "Last ned" knappen og deretter kjøre installasjonsprogrammet ved å dobbeltklikke på den.

2 Start Yahoo Messenger og logge på kontoen din. Hold program som kjører i bakgrunnen.

3 Gå til messenger.yahoo.com i nettleseren din og klikk på "Plug-Ins" fanen på den øverste linjen på siden. Skriv "Peedy" i søkeboksen under høyre side "Finn et Plug-In" og klikk på "Søk" -knappen.

4 Klikk på plug-in liste for "Talt Status / Status Alert." På neste side, klikk på "Installer nå" -knappen. Nettleseren din ber om tillatelse til å lansere et tredjepartsprogram. Enige om å starte programmet, som er Yahoo Messenger som du allerede har kjører i systemminnet.

5 Klikk på "Install" -knappen for å gi Yahoo Messenger tillatelse til å installere ActiveX-kontroller for plug-in. På en rask datamaskin, bør det bare ta en liten stund for plug-in for å installere. Du mottar en bekreftelse når den er installert, noe som betyr at du har Peedy jobbe med Yahoo Messenger nå.

Hint

  • Det kan ta flere forsøk på å laste den «Talt Status / Status Alert" plug-in for Yahoo Messenger.
  • Du må kanskje kjøre Yahoo Messenger i administrasjon modus ved å høyreklikke på ikonet og velge "Kjør som Administrator" fra hurtigmenyen.
  • Kontroller at du har den nyeste ActiveX-programvare installert på datamaskinen for de beste installasjonsresultatene, som har en gammel versjon kan føre til at plug-in installasjonen mislykkes.