Hvordan få personlige adresse Informasjon blokkert fra online søk

Internett gir alle typer tjenester, utdanning, shopping og mye mer, men det er også et sted der dine personlige opplysninger kan bli lett søkbare i elektroniske databaser. Når denne informasjonen inkluderer hjemmeadresse, kan du bli utsatt for frakt svindel, innbruddsforsøk og så videre. Heldigvis kan du ta skritt for å forebygge, fjerne og blokkere din private adresse fra Internett-søk.

Bruksanvisning

1 Slutte å gi ut din private adresse. Den beste måten er å blokkere adresse fra Internett-søk er å bare slutte å tilby det til andre, det være seg på applikasjoner, rabatt former, tidsskrifter og så videre. Hver gang du gir ut din private adresse, kan andre selge den til tredjeparter eller skriv det inn i en elektronisk database. I stedet bruker jobbadressen din, eller for en månedlig avgift, kjøpe en postboks og alltid gi den adressen til andre.

2 Ta hjemmeadressen fra Google telefonboken. Google er den største online søkemotoren på Internett, så det er en fordel å blokkere din adresse i telefonboken sin funksjon. Gå til Google (http://www.google.com) og skriv inn informasjonen i formatet "telefonbok: fornavn etternavn byen" (sørg for å legge inn et mellomrom mellom "telefonbok:" og "fornavn"), trykk på "Google Søk "knappen og se resultatene. Hvis ditt navn og adresse er oppført, klikk på "Forespørsel om å ha ditt navn fjernet fra denne listen" link nederst på siden og følg instruksjonene.

3 Ta din private adresse fra noen personlige blogger, nettsamfunn, annonser, og så videre. Du kan gjøre en rask sjekk av stedene adresse viser online ved å skrive inn adressen i nettleseren og trykke på "Enter" -knappen. Hvis du ser din hjemmeadresse vises på et nettsted, elektronisk dokument eller andre stedet nettsted, ta kontakt med ansvarlig person (vanligvis eieren av nettstedet eller nettside administrator) og be om adressen din bli fjernet umiddelbart.

4 Abonnere på en tjeneste som finner og fjerner din personlige informasjon fra Internett. En slik tjeneste er Rykte Defender (se referanser), som lar deg fjerne personlig identifiserbar informasjon (som din private adresse) fra folk søkemotorer på internett.