Hvordan få Privacy Enhancement på Facebook

Facebook er et sosialt nettverk nettsted der folk kan vise informasjon om andre, legge inn kommentarer på en offentlig profil Wall, skrive en statusoppdatering, legge ut bilder og holde kontakten med venner og familie. Nettstedet tilbyr flere alternativer for å styrke personvernet på en Facebook-profil for å hindre visse folk fra å vise privat informasjon. Forbedrede personverninnstillinger inkluderer deaktivere Wall og bare la venner få tilgang til profilen.

Bruksanvisning

1 Klikk på "konto" og velg deretter "Personverninnstillinger" fra rullegardinmenyen.

2 Klikk på "Tilpass innstillinger" i midten av siden for å endre innstillingene for å møte dine behov.

3 Klikk på rullegardinmenyen til høyre for hver linje for å endre personverninnstillingene. Det er tre seksjoner med utskiftbare personverninnstillinger: Ting jeg deler, Ting andre deler og avtrykk. Å gjøre en informasjon kan vises kun til Friends er den strengeste personverninnstillingen. For å blokkere visse mennesker, velg "Tilpass" på en rullegardinmeny og legge folk til Skjul dette fra seksjon.

For å deaktivere din Facebook-veggen slik at folk ikke kan kommentere på veggen din, un-merke av i boksen til høyre for venner kan legge på veggen min.

4 Klikk "Preview Min profil" øverst på skjermen for å se hvilke elementer i profilen din er synlig for en person som søker ditt navn på Facebook, men er ikke på Facebook-venn.

5 Klikk "Tilbake til Personverninnstillinger" for å gå tilbake til hovedpersonverninnstillinger. Klikk på "Vis innstillinger" linken under overskriften "Koble på Facebook."

6 Klikk på rullegardinmenyen til høyre for hvert element for å endre personverninnstillingene. Du kan kontrollere hvem som kan søke etter navnet ditt på Facebook, sende deg meldinger, be om å bli din venn og se andre tilkoblingsinformasjon.

7 Klikk "Tilbake til Privacy" og deretter "Rediger lister" under overskriften "Block Lister." Block Lister lar deg blokkere bestemte personer fra å være dine venner på Facebook og i samspill med deg på noen måte. Hvis du vil blokkere en person, inn i hans navn eller e-post, og klikk deretter på "Block". Du kan også blokkere Apps og event inviterer fra en bestemt venn.