Hvordan få Produksjons studiepoeng fra iTunes

October 7 by admin

Hvordan få Produksjons studiepoeng fra iTunes


ITunes media player applikasjonen lar brukerne laste ned musikk fra iTunes Store. Mesteparten av informasjonen på et album som du laster ned fra iTunes Store kan bli funnet ved hjelp av "Get Info" i iTunes-programmet. Det er merkelig at produksjons kreditter ikke er inkludert i "Get Info" -delen. Den eneste måten å vise produksjons studiepoeng for et album i iTunes er å finne produksjons studiepoeng i det digitale heftet som fulgte med albumet.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på iTunes-programmet ikonet for å starte programmet.

2 Klikk på fanen "Musikk" under "Library" overskriften for å se alle albumene i iTunes-biblioteket.

3 Dobbeltklikk den digitale heftet filen som fulgte med iTunes Store album nedlasting for å åpne den digitale hefte med datamaskinens standard PDF-leser program. Den digitale heftet vil bli gruppert med sangene på albumet, og vil sannsynligvis ha en tittel som inneholder uttrykket "iTunes Digital Booklet".

4 Klikk gjennom det digitale heftet sidene til du finner albumet produksjons studiepoeng. Vanligvis vil produksjons studiepoeng være på den første eller siste siden i et digitalt album hefte, men avhengig av digitale album heftet du ser, kan plasseringen av albumets produksjons studiepoeng varierer.

Related Articles