Hvordan få Quick Cash på Ebay

Mange anser eBay å være et ettertraktet reisemål når de leter etter en god avtale på varene de ønsker å kjøpe, men det kan også være en fin måte å tjene litt ekstra penger når du trenger det. Selv om det er lite sannsynlig at du kommer til å bli rik over natten, å selge ting som du ikke lenger trenger eller bruk kan hjelpe deg til å få ekstra penger som du trenger med en gang.

Bruksanvisning

1 Lag en selgers konto. Dette kan gjøres ved å klikke på "til salgs" -knappen på menyen øverst på skjermen. Du vil bli tatt til selgerens side, som har en knapp der det står "Start Selling." Ved å klikke på denne knappen vil la deg logge på eBay-konto og deretter lede deg gjennom opprettelsen av din selgers konto. Det bør bemerkes at du må oppgi kredittkort eller PayPal informasjon for å sette opp et middel til å betale selgers avgifter.

2 Klikk på "selge en vare" -knappen når du har en selgers konto. Dette vil ta deg til varesalg mal, som vil lede deg gjennom trinnene for å liste en vare for auksjon. Du vil velge kategori og underkategorier som passer best til det elementet du skal selge, og deretter skrive en beskrivelse av objektet (pass på at det er så beskrivende som mulig, og gir all nødvendig informasjon om elementet mens du gjør ditt best å gjøre det høres fristende.)
Når du har skrevet inn en beskrivelse vil du ha muligheten til å laste opp bilder (som du bør, hvis det er mulig, det første bildet er gratis, og et klart bilde av varen vil øke sjansene for å få bud) samt valg av alternativer for oppføringen slik som å ha ditt bilde vises i galleriet og ha overskriften vises i fet skrift eller med en farge høydepunkt. Hvert alternativ og hvert bilde utover den første vil koste deg litt ekstra, men ved å velge en fet overskrift og som har minst ett bilde du kan hjelpe andre legger merke oppføringen samtidig holde oversikt prisen lav.

3 Angi minimumsbudbeløp, "kjøp nå" pris og eventuell reserve som du ønsker å ha på auksjonen. Minimumsbudet bør være lav nok til å oppmuntre budgivning og ikke vil være så lav at du ikke vil være fornøyd dersom selger for det beløpet. Kjøp det nå prising bør være høyere enn minimumsbudet (på rundt det beløpet du ønsker å få for varen), og samtidig kjøpe det nå er valgfritt bør du alltid velge den med mindre de elementene som du notering er forventet å gå for svært små mengder. Hvis du er ute etter å tjene penger raskt, unngå å plassere en reserve på elementene siden noen bud under minstepris ikke telles dersom minstepris ikke er oppfylt (som betyr at varen vil bli oppført som usolgt

4 Velg antall dager at elementet bør forbli opp for auksjon. Når jeg prøver å gjøre raske penger, anbefales det at du velger "tre dager" alternativet. Dette vil gi notering nok tid til å bli lagt merke til av et stort antall eBay søkere samtidig som du slipper å vente lenge på auksjonen til slutt.

5 Pass på at du går gjennom oppføringen før du fullfører den; eBay vil gi deg et sammendrag skjermen slik at du kan re-lese alt du har skrevet og se nøyaktig hvor mye din nåværende liste alternativer vil koste. Du kan gå tilbake og redigere oppføringen når du legger det, men avhengig av hvor lenge forblir inntil oppføring ender eller hvor mange bud er det du kan finne deg selv med ekstra gebyrer.

6 Hvis du selger flere elementer, dra nytte av eBays "selge lignende elementer" alternativet når du er ferdig å legge ut liste. Dette vil la deg redigere en ny liste som er satt opp akkurat som den forrige, slik at du sparer tid og lar deg beholde alle de alternativene du har valgt før.

7 Hold et øye med dine oppføringer, spesielt hvis noen budgivere har spurt deg spørsmål om en eller flere av elementene. Svare så raskt som mulig på disse spørsmålene, siden dette vil gi budgivere tid til å lese svarene og bestemme om de ønsker å by. Jo flere budgivere du har, jo raskere prisen på auksjoner stige.

8 Kreve en rimelig beløp for frakt og emballasje; Ikke bare vil dette oppmuntre folk til å by på auksjon, men det vil også holde deg fra å komme i trøbbel med eBay. Du bør sende dine pakker så snart som mulig når du mottar betaling via PayPal eller annen måte, slik at du vil få positive tilbakemeldinger fra kjøpere. Jo mer positive tilbakemeldingene du får, jo mer sannsynlig folk være å kjøpe fra deg i fremtiden.

Hint

  • Noen ganger vil du være i stand til å finne virkelig gode tilbud på elementer som er til salgs på eBay, kjøpe dem ved hjelp Kjøp det nå om de er betydelig mindre enn de samme elementene som selges av andre selgere, så liste elementet selv på en markert opp prisen.
  • Ikke glem å sette av litt av pengene som du får fra ebay salg til å betale eBay avgifter som du samler. Du vil bli fakturert månedlig for disse avgiftene, og hvis de ikke får betalt deretter eBay-konto vil bli suspendert før du betaler.