Hvordan få Reverb i Cubase

Hvordan få Reverb i Cubase


Cubase er en fullverdig digital audio arbeidsstasjon som lar deg ta opp, redigere og bruke effekter på lyder. Du kan lage din egen musikk, lydbilde eller andre lydproduksjon bruker bare denne programvaren og dens virkninger. Omtrent alt du posten vil trenge litt reverb søkt her og der. Reverb gir et spor en følelse av atmosfære, og når smak brukes i stor grad kan forbedre lyden av et opptak.

Bruksanvisning

1 Klikk på ikonet på skrivebordet for Cubase å starte den. Alternativt kan du klikke på "Start" og deretter "Alle programmer" og velg Cubase fra programlisten.

2 Klikk "Project" og deretter "Legg Track" og deretter "FX Channel."

3 Klikk "Configuration" og velg ønsket utgang konfigurasjon. I de fleste tilfeller, "Stereo" bør være i orden.

4 Klikk "Effect" og velg "Reverb." Klikk på "OK". Et nytt spor vil nå vises i arbeidsområdet, med "Reverb" satt som et innstikk effekt.

5 Klikk på en av de "Send" slots til venstre for sporet som trenger reverb, og velg sporet som du nettopp har lagt til romklang som et innlegg.

6 Gjenta trinn 5 for eventuelle spor som du ønsker å søke reverb. Ved hjelp av en romklang for flere spor er mye enklere på datamaskinens prosessor enn du legger i et separat reverb for hvert spor.

Hint

  • Bruk sporet Send nivå glidebryteren for å justere reverb effekt innspill nivå, og bruke effekten sporets fader å justere hvor mye romklang returneres til det opprinnelige signalet.