Hvordan få Stjerner i Facebook Navn

Hvordan få Stjerner i Facebook Navn


Som Facebook medlemskap fortsetter å burgeon, mange brukere velger å pryde deres navn med symboler som hjerter, ruter og stjerner. Hvis du ønsker å legge noe spesielt til visningsnavnet, slik at profilen din skiller seg ut, kan du enkelt gjøre det ved å legge til en kort linje med html-kode på profilen din. På bare noen få minutter, kan du legge til en kreativ touch til ethvert område av profilen din som gjør det mulig for skriving.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen. Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du registrere deg for en på Facebook-siden ved å skrive inn navn, e-post, passord og fødselsdato. Facebook vil guide deg gjennom hvert trinn i prosessen med å opprette en ny konto.

2 Velg "konto" og deretter "Kontoinnstillinger" for å endre din personlige informasjon.

3 Under "Name" overskriften, velg "Endre".

4 Skriv inn navnet ditt slik du vil at det vises på kontoen din. Skriv inn HTML-koden "og stjerner;" uansett hvor du ønsker å legge til stjerner. Hver gang du taster inn koden, vil en stjerne vises i ditt navn.

5 Velg "Lagre endringer" for å sende inn nytt navn for gjennomgang av Facebook automatiserte godkjenningssystem. Prosessen er ferdig vanligvis i noen få sekunder, men det kan ta opptil 24 timer å reflektere dine nye innstillinger på kontoen din.

6 Logg ut av Facebook og logge inn på nytt for å se endringene på din profil.

Hint

  • Facebook automatiserte godkjenning system kan avvise navneendringer som ikke gjenspeiler brukerens sanne navn.