Hvordan få strekkoder på ID-kort

Hvordan få strekkoder på ID-kort


ID-kort, eller ID-kort, bidra til å registrere og kontrollere bevegelsen av mennesker innenfor et sikret område. Når et ID-kort bærer en strekkode, sikkerhet eller kontorpersonell kan raskt vise, spille inn og bruke informasjonen i strekkoden, noe som gjør det lettere å identifisere kortbruker. Legge til strekkoder til ID-kort kan bidra til å forbedre sikkerheten system.

Bruksanvisning

1 Skaffe gratis strekkode-generere programvare fra noen av disse nettstedene: Barcode Generator, strekkoding eller Barcode Soft. Se de forskjellige typer strekkoder som presenteres i programmet grensesnittet, og klikk på den typen som du ønsker å bruke.

2 Se grensesnittet og skriv inn dataene du ønsker å kode i det aktuelle rommet. Klikk på "Generer Barcode" -knappen for å generere strekkoden bildet. Høyreklikk på bildet og velg "Lagre bilde som" for å lagre bildet på datamaskinen.

3 Åpne programmet som du utformer din ID-kort. Finn stedet i kortet oppsettet hvor du ønsker å legge inn strekkoden. Lim strekkoden bildet på kortet layout, enten med kopi-og-lim-kommandoen tilgjengelig når du høyreklikker på strekkoden bildet, eller med "import" kommandoen i programmet.

4 Fullfør utformingen av ID-kortet. Lagre det ferdige kortet design i datamaskinen og skrive ut kortet. Lagre ID-kort design i en flash-stasjon i tilfelle du ønsker en kommersiell skriver for å skrive ut kortet.