Hvordan få tilgang en Terminal Server fra en nettleser

Med Terminal Services Web Access aktivert, kan du få tilgang til terminal server eksternt gjennom noen systemets nettleser som er tillatt ekstern tilgang til serveren. Dette vil tillate deg å utføre serveradministrasjon og andre grunnleggende funksjoner, og for å kontrollere en remote desktop, alle gjennom et webgrensesnitt. Terminal Services Web Access er en nær-essensiell komponent for systemadministratorer som er mellom flere steder og må være i stand til å utføre administrative oppgaver på hvert sted.

Bruksanvisning

1 Start en ekstra fane nettleser eller vindu i Internet Explorer. Du trenger ikke å bruke Internet Explorer, men Microsofts Web Access-produkter er utviklet for å fungere med Internet Explorer.

2 Klikk "Verktøy" og deretter "Alternativer for Internett." Klikk på "Sikkerhet", deretter "Custom Settings" -knappen. Rull ned til "Active Scripting" og sørg for at det er satt til "Enabled". Terminal Services Web Access krever bruk av JScript så du må aktivere skripting på hvilken som helst nettleser du har tenkt å bruke til å koble til. JScript er deaktivert som standard i Internet Explorer 7 og senere.

3 Start nettleseren for å bruke endringene. Naviger til "http: // server / TS", hvor "server" er domenenavnet eller IP-adressen til serveren som kjører Terminal Services. Skriv inn brukernavn og passord når du blir bedt om å opprette en tilkobling.