Hvordan få tilgang en utilgjengelig Drive

Hvordan få tilgang en utilgjengelig Drive


Du kan få tilgang til en fungerende harddisk som er utilgjengelige når systemet starter og gi den en stasjonsbokstav under Windows Explorer grensesnittet. Eller, kan du importere utenlandske disker i Windows eller opprette en partisjon og formatere dem. Du kan skanne en stasjon for dårlige sektorer eller tapte klynger og reparere systemfiler for å gi tilgang til en ødelagt stasjon. Kort sagt, kan du bruke stasjonene som de var ment å brukes ved å fullføre noen konfigurasjonstrinn operativsystem som er tidvis nødvendig for enkelte stasjonsanlegg.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" (Windows Orb) og "datamaskin" for å få tilgang til Windows Utforsker. Høyreklikk på den utilgjengelige harddisken og velg "Egenskaper" fra kontekstmenyen. Klikk på "Tools" og klikk "Søk nå" under Feilkontroll. Velg begge avmerkingsboksene for å la systemet automatisk fikse fil-systemfeil og til å søke etter og forsøk å reparere skadede sektorer. La systemet kjøre søket neste gang systemet startes. Start datamaskinen på nytt for å fullføre skanningen og sjekk om innsyn etter skanningen er fullført.

2 Klikk "Start" (Windows Orb) og "datamaskin" for å få tilgang til Windows Utforsker. Høyreklikk på den utilgjengelige harddisken og velg "Egenskaper" fra kontekstmenyen. Klikk på "Sikkerhet" og klikk "Edit" for å endre tillatelser for stasjonen. Klikk på "Brukere" fra konsernet eller brukernavn delen. Sjekk "Tillat" boksen for full kontroll og sjekk om innsyn etter at innstillingene er lagret.

3 Klikk "Start" og "Control Panel" og deretter "Administrative Tools" og dobbeltklikk på "Computer Management" for å starte verktøyet. Klikk "Disk Management" for å vise en liste over alle oppdagede enheter i maskinen. Høyreklikk i venstre kolonne på den utilgjengelige harddisken, og klikk "Import Utenlandske Disk" slik at systemet til å konvertere disken signaturen til en lokal disk. Sjekk om innsyn etter at innstillingene er lagret.

4 Klikk "Start" og "Control Panel" og deretter "Administrative Tools" og dobbeltklikk på "Computer Management" for å starte verktøyet. Klikk "Disk Management" for å vise en liste over alle oppdagede enheter i maskinen. Høyreklikk i høyre kolonne i utilgjengelige disken og velg "Endre stasjonsbokstaver og bane." Hvis ingen brev eksisterer, klikker du på "Legg til" og tilordne en stasjonsbokstav fra listen over tilgjengelige bokstaver. Hvis en stasjonsbokstav er oppført, klikk på "Endre" og velg et nytt brev til eliminere eventuelle konflikter med andre enheter i systemet. Sjekk om innsyn etter disse innstillingene er på plass, noe som kan kreve en omstart av systemet.

5 Klikk "Start" og "Control Panel" og deretter "Administrative Tools" og dobbeltklikk på "Computer Management" for å starte verktøyet. Klikk "Disk Management" for å vise en liste over alle oppdagede enheter i maskinen. Høyreklikk i høyre kolonne i utilgjengelige disken og velg "New Simple Volume" for å opprette en partisjon og formatere den for bruk. Klikk "Next" når New Simple Volume Wizard vises. Klikk "Next" for å godta den maksimale størrelsen på stasjonen. Klikk "Next" for å godta den foreslåtte stasjonsbokstaven. Klikk "Next" for å formatere volumet med de foreslåtte standardverdiene eller endre dem hvis ønskelig. Klikk "Finish" for å formatere harddisken og gjøre det tilgjengelig for operativsystemet.

Hint

  • Eldre IDE disker trenger ofte å ha hopperne endret for å reflektere deres posisjon på en kabel som Master, Slave eller Cable Select (se Ressurser). Sikkerhetskopiere viktige data på datamaskinen før du prøver å konfigurere en annen harddisk for å unngå tap av data.
  • Harddisker er følsomme for en rekke miljøfaktorer, inkludert støt og vibrasjoner, statisk elektrisitet og innflytelse. Drives bør aldri bli håndtert eller flyttes mens de er slått på.