Hvordan få tilgang Fast Internett via satellitt

Hvordan få tilgang Fast Internett via satellitt


I mange avsidesliggende steder, en konvensjonell høyhastighets Internett-tilkobling, for eksempel DSL, er ikke tilgjengelig. I disse stedene, kan satellitt være den eneste mulige måten å få koblet til Internett. Mange Internett-leverandører forsyning satellitt tilgang til slike kunder. I tidligere satellitt Internett-versjoner, ble nedlastingen gjort gjennom en satellitt, men en vanlig oppringt modem ble brukt til å laste opp. Nå lar teknologi direkte toveis kommunikasjon med en satellitt.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale satellitt Internett-leverandør og sette opp en avtale for installasjon. I USA, krever Federal Communications Commission at noen toveis satellitt-tilgang til systemet må installeres av en lisensiert profesjonell. Du bør ikke forsøke å installere systemet selv som det ville være i strid med føderale forskrifter.

2 Har parabolantenne installert på taket eller i noe forhøyet sted som vender den sørlige himmelen.

3 Sett den ene enden av en RJ45-kabel i en av de tilgjengelige RJ45 sporene på satellittmodem og den andre enden i noen av de RJ45 sporene på trådløsbryteren.

4 Tilgang til innstillingene for din trådløse bryteren ved å skrive inn standard IP-adresse i adressefeltet i nettleseren din. Standard IP-adresse av bryteren kan bli funnet i sin instruksjonsboken. I innstillingsvinduet som åpner opp, sikre det trådløse tilkoblingen ved å sette en Wired Equivalent Privacy (WEP) tasten. Dette kan gjøres ved først å klikke på "Sikkerhet" tilgjengelig på toppen eller siden menyen og velge WEP fra "Sikkerhetstype" rullegardinmenyen. Det vil være en mulighet til å enten generere passord automatisk eller stille den inn manuelt. Det er en god idé å sette den manuelt, slik at det kan bli husket senere. Klikk på "OK" og exit fra innstillingssiden.

5 Koble til Internett ved å klikke på den trådløse tilkoblingsmenyen på skrivebordet. Dette finner du på høyre side av menylinjen øverst. Din satellittforbindelse vil vises i et lite vindu. Velg tilkoblingen og klikk på "Connect". Du vil bli bedt om å oppgi WEP-passord eller nøkkel. Skriv inn passordet du valgte tidligere og sjekke "Koble til automatisk" boksen. Klikk OK, og du vil bli koblet til Internett via det trådløse nettverket. Du skal ikke behøve å gjenta denne prosessen på nytt, så vil datamaskinen automatisk koble til nettverket i fremtiden.