Hvordan få tilgang Juno konto fra to datamaskiner

Juno er en oppringt Internett-leverandør som opererer i USA. Juno tilbyr sine kunder flere oppringt Internett-planer og tusenvis av tilgang tall i hele USA En av funksjonene i Juno tjenesten er at du kan installere Juno programvare og få tilgang til Juno kontoen fra flere datamaskiner. Det er ingen grense for hvor mye av datamaskiner som du kan få tilgang til Juno konto fra.

Bruksanvisning

1 Last ned Juno programvare på datamaskinene du vil gi tilgang til Juno konto fra. Klikk på linken i Resources i denne artikkelen for å starte nedlastingsprosessen. Skriv inn din Juno medlem ID og passord og klikk "Logg inn" -knappen. Velg "Last ned" for å laste ned Juno programvare til datamaskinen din. Alternativt kan du ringe Juno kundeservice og be om en gratis kopi av Juno installasjons CD. CDen vil komme i omtrent fem til sju arbeidsdager. Sett inn CDen i datamaskinen og følger instruksjonene for å installere Juno programvare på datamaskinen din.

2 Åpne Juno programmet på datamaskinen din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet Juno.

3 Skriv inn din Juno medlem ID og passord og klikk "Logg inn" -knappen.

4 Klikk på "Importer Account" fra Juno hjem-skjermen første gang du tilgang til Juno konto fra den nye datamaskinen. Juno vil automatisk sette datamaskinen til å fungere med din eksisterende konto.