Hvordan få tilgang Min e-post på en ekstra datamaskin

Hvis du ønsker å få tilgang til e-post på en ekstra datamaskin, kan du bruke en e-postklient for å laste ned den nyeste e-post når du starter den. Microsoft bunter Windows Live Mail med sin Windows 7-operativsystemet, som kan brukes til å få tilgang til e-post på en annen datamaskin. Du må vite din konto brukernavn, e-postadresse, passord, innkommende (POP3) og utgående (SMTP) server adresser (eller IMAP) for å få tilgang til e-posten.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" på ekstra datamaskin og skriv "Windows Live Mail," trykk "Enter".

2 Skriv inn din "e-postadresse," din "Passord", og et visningsnavn. Klikk på "Konfigurer ...", og klikk deretter på "Next".

3 Klikk på "Innkommende e-postserver" drop-down menyen og velg "POP3" eller "IMAP", avhengig av din e-postleverandør. Skriv inn "Innkommende server" i det aktuelle feltet, og deretter gå inn på "Utgående server" i det aktuelle feltet. Klikk på "Next" og deretter på "Finish".

4 Vent på mappene for å laste ned, og klikk "OK." Du vil nå kunne få tilgang til e-post på denne ekstra datamaskin. Bare åpne Windows Live Mail for å få tilgang til det i fremtiden.