Hvordan få tilgang & Overfør data

Hvordan få tilgang & Overfør data


Tilgang til og overføring av data på en lagringsenhet, for eksempel en harddisk på en datamaskin, og deretter overføre den til en annen lagringsenhet, for eksempel en USB flash-stasjon eller en ekstern harddisk, kan gjennomføres av alle som har en grunnleggende forståelse av datamaskiner. Den enkleste metoden for å få tilgang til og overføring av data er kopier og lim-metoden, som innebærer tilgang til data fra en lagringsstasjon (kopi) og deretter overføre den til en annen lagringsenhet (lim).

Bruksanvisning

1 Åpne "Min datamaskin" -vinduet ved å klikke på "Min datamaskin" snarvei på skrivebordet eller ved å klikke på "Start" -menyen og åpne "Min datamaskin" derfra.

2 Åpne lagringsenhet (CD / DVD-stasjon, lokal disk (harddisk), flyttbar lagringsenhet, etc.) som inneholder dataene du vil ha tilgang til. Åpne mappen som inneholder datafilene du ønsker å overføre. Hvis du vil ha tilgang til mapper på hovedharddisken, klikk på "Lokal disk (C :)", klikk deretter på "Documents and Settings" og velg din brukerprofil; Dette vil vise deg alle dine personlige filer og dokumenter.

3 Velg filene du vil kopiere ved å holde "Ctrl" -tasten og klikke på filene én etter én. Hvis du ønsker å velge alle filene, hold "Ctrl" -tasten og trykk på "A" for å markere alle filene. Du kan også gjøre dette med mapper.

4 Trykk på "Ctrl" + "C" for å kopiere alle data som du uthevet. Hvis du ønsker å "Cut" filene (som betyr å flytte dem og ikke la en kopi i den opprinnelige mappen), trykk både "Ctrl" -tasten og "X" -tasten samtidig. Alle data mapper eller filer vil forsvinne. Gå tilbake til "Min datamaskin" side og åpne stasjonen du vil kopiere dataene til.

5 Finn mappen du vil overføre dataene til i lagringsenheten, og trykk "Ctrl" + "V" -tastene samtidig for å lime inn alle data. Vent til dataene for å fullføre overføring før aksessering av data; en fil som er i bruk kan ikke overføres.