Hvordan få tilgang PC filer på en Mac

En Macintosh-maskin kan få tilgang til filer som er opprettet av PC-programmer, ved hjelp av programmer som er lik de på PC, men som opererer på en måte som er spesifikk for en Mac. Last ned Macintosh iWork demonstrasjonsprogram suite for å få tilgang til PC-filer. Prosedyren er enkel, og med små forskjeller, vil fungere mye på samme måte som om det hadde vært opprinnelig opprettet på Mac. PC-filen kan lagres inn i Mac-format når den er vist.

Bruksanvisning

1 Last ned iWork demonstrasjonsprogram suite fra Apples nettsider. Dobbeltklikk på filen etter lastet ned. Følg ledetekster for å installere "Sider", "Numbers" og "Keynote" programmer inne i en iWork mappen på Mac-ens harddisk.

2 Høyreklikk på skrivebordet. Velg "Ny mappe» fra lokalmenyen. Mappen navnet "PC Files". Dobbeltklikk på "PC Files" -mappen for å åpne vinduet. Høyreklikk innsiden av vinduet. Velg "Ny mappe» fra lokalmenyen. Navn mappen "Tekst". Gjenta denne fremgangsmåten to ganger, navngi mappene "PowerPoint" og "Spreadsheets."

3 Koble til en ekstern PC-formatert harddisken til Mac-ens USB-port. Hvis en USB-flash-enhet blir brukt i stedet, plugge kontakten på USB-flashstasjonen inn i en USB-port på Mac.

4 Dobbeltklikk på ikonet for den eksterne harddisken PC-formatert eller på ikonet for USB flash-stasjon som nå er på skrivebordet.

5 Dra PC-filer fra vinduet som har blitt åpnet i de riktige mappene innsiden av "PC Files" -mappen vinduet: tekstfiler inne i "Text" -mappen, PowerPoint-filer inne av "PowerPoint" -mappen og regneark filer inne i "Spreadsheets" -mappen.

6 Vent som en kopi fremdriftslinje vises, fyller inn fra venstre til høyre og deretter forsvinner. Avmontere harddisken eller flash-enheten fra Mac ved å dra ikonet til papirkurven. Fjern flash eller harddisk fra USB-porten på Mac.

7 Klikk én gang på "Text" -mappen. Velg "Get Info" fra "File" drop-down menyen. Velg "Sider" fra "Åpne med" drop-down menyen på den vertikale vinduet som vises. Lukk vinduet ved å klikke på den røde knappen øverst i venstre hjørne.

8 Gjenta denne prosedyren med "PowerPoint" og "Regneark" mapper, bare velge "Keynote" og "Numbers", henholdsvis fra "Åpne med" drop-down menyer.

9 Dobbeltklikk på en PC tekstfil inne i "Text" -mappen for å starte Pages tekstbehandling program innsiden av iWork program suite mappen. Dobbeltklikk på en PC PowerPoint-fil inne i "PowerPoint" -mappen for å starte Keynote programmet innsiden av iWork program suite mappen. Dobbeltklikk på en PC regnearkfil innsiden av "Spreadsheets" -mappen for å starte Tall program innsiden av iWork program suite mappen.

Hint

  • Du må kjøpe iWork etter demoen tiden er ute hvis du ønsker å fortsette å bruke den.