Hvordan få tilgang Register filer

Ofte over tid, begynner en personlig datamaskin til å vise tegn på problemer når du kjører programmer eller utføre grunnleggende oppgaver. Når dette skjer, kan det være feil i datamaskinens registernøkkelen.

Du får tilgang til registeret og forsøke å løse register problemer, er det først nødvendig å forstå registeret og hvordan det fungerer. Registernøkkelen husene relevant informasjon om systemoppdateringer og anlegg og annen viktig informasjon. Hver viktig detalj om operasjoner som datamaskinen utfører er registrert i registernøkkelen.

Med tid og bruk, kan registernøkkelen blir store og uorganisert. Det hjelper noen ganger forbedre driften av datamaskinen hvis registret er renset for feil og organisert.

Vær svært forsiktig hvis du prøver noen registernøkkelen redigering, imidlertid. Med mindre du er helt kunnskapsrik om hva du gjør, kan du gjøre endringer som gjør datamaskinen din ubrukelig.

Det anbefales også at du tar en sikkerhetskopi av registernøkkelen før du gjør noen endringer i den.

Bruksanvisning

1 Lag en sikkerhetskopi av registeret nøkkelen før du går videre hvis du har tenkt å endre eller redigere det.

2 Skriv inn "regedit" i "Start" eller "Kjør" kommandolinjen. Disse instruksjonene er i utgangspunktet den samme for både Windows XP og Vista operativsystemer. Det kan være små variasjoner, men.

3 Gi systemet tillatelse til å fortsette, og Registerredigering vil dukke opp i et nytt vindu.

Registernøkkelen inneholder fem mapper i datasystemet. Dette utgjør registerfilene på datamaskinen. Hvis du dobbeltklikker på en av de fem filmene vil åpne dem. Innenfor disse filene er de enkelte registernøkler som kan endres eller redigeres.

Igjen, gå forsiktig med modifikasjoner!

Hint

  • Aldri gjøre tilfeldige endringer i en registernøkkel uten å vite nøyaktig hva du gjør. Selv den minste feil kan skape svært alvorlige driftsproblemer for et datasystem.