Hvordan få tilgang til din Facebook-konto

Hvordan få tilgang til din Facebook-konto


En Facebook-konto gir deg tilgang til bokstavelig talt millioner av kontakter som du kan dele bilder, utveksle meldinger og holde kontakten. Hvis du har registrert deg for en Facebook-konto og har glemt passordet du trenger for å få tilgang ved å bruke glemt passord verktøy. Dette fører til et nytt passord sendes til din Facebook-tilknyttede e-postadressen din slik at du kan få tilgang til kontoen din.

Bruksanvisning

1 Besøk facebook.com. I feltet E-post, skriv inn din e-postadresse. Deretter klikker du på "Glemt passord?" link.

2 Skriv inn din e-postadresse i feltet som. Du kan også bruke din Facebook brukernavn eller skriv inn navn og navnet på en venn for å hente passordet ditt. Klikk "Søk" og deretter fullføre sikkerhetskontrollen ved å skrive inn ordene du ser i vinduet inn den medfølgende tekstboksen. Klikk på "Send".

3 Klikk "Reset" hvis den medfølgende informasjon på neste side er riktig. Du skal se profilbildet ditt og en blanket ut versjon av e-postadressen. Hvis dette ikke er riktig, klikker du på "Not My Account" og starte på nytt. Hvis det er riktig, klikker du på "Tilbakestill passord".

4 Sjekk e-posten. Det vil være et passord kode fra Facebook som du må bruke for å få tilgang til Facebook-kontoen. Finn passordet kode i e-posten, og skriv det inn i utvinning verktøyet. Du kan også klikke på medfølgende lenke for å bli tatt tilbake til utvinning verktøyet.

5 Skriv inn et nytt passord to ganger for å få tilgang. Du vil også få mulighet til å legge til et sikkerhetsspørsmål på kontoen din, slik at det er enklere og sikrere å hente passordet ditt i fremtiden. Klikk "Lagre og fortsett" når du har valgt din spørsmål og svar. Du vil nå ha tilgang til Facebook-kontoen.