Hvordan få tilgang til en venns telefon på Facebook

Hvordan få tilgang til en venns telefon på Facebook


Facebook-medlemmer bruker sosiale nettverk for å koble med venner. Profil informasjon gjør at slike tilkoblinger mulig via en rekke medier, inkludert via Facebook Wall, e-postmeldinger, og i noen tilfeller, mobiltelefoner. Selv om noen brukere foretrekker å dele og koble åpent, mens andre ønsker å ivareta personvernet til sine personlige opplysninger. Hvis du ønsker å få tilgang til venners mobiltelefonnumre, kan du ha muligheten til å gjøre det, hvis de riktige personverninnstillinger er på plass.

Bruksanvisning

Facebook

1 Logg inn på Facebook-kontoen med e-postadresse og passord.

2 Skriv inn navnet på vennen som har telefon du ønsker å få tilgang i søkefeltet som ligger øverst på alle sider. Velg vennen fra den resulterende listen.

3 Klikk på "Info" i venstre sidebar. Rull ned til bunnen av den resulterende side, og finn "avtrykk" -delen. Hvis personverninnstillinger tillater det, vil telefonnummeret bli vist for deg å se.

Facebook Mobile Web

4 Gå på nettet ved hjelp av mobiltelefonen eller den trådløse enheten. Gå til m.facebook.com å åpne Facebook Mobile Web og logge på kontoen din.

5 Rull til bunnen av hjemmesiden din. Skriv inn navnet på vennen som har telefonnummeret du ønsker å få tilgang i søkefeltet, og klikk på knappen "Søk".

6 Velg din venn fra listen over søkeresultater, og velg "Les mer" linken øverst på resultatsiden. Hvis riktige personverninnstillinger tillate tilgang, vises telefonnummeret under "Kontaktinformasjon."

Facebook Mobile App

7 Start Facebook Mobile applikasjon på mobiltelefonen eller den trådløse enheten.

8 Klikk på "Friends" -ikonet på verktøylinjen plassert øverst på siden.

9 Bla gjennom og velg venn som har telefonnummeret du ønsker tilgang til, eller skriv inn et navn i "Filter Friends" bar.

10 Klikk på "Request [venns navn] Telefonnummer" alternativet, eller "Se [venns navn] Telefonnumre" hvis den vises.

Hint

  • For å få tilgang til en venns telefon nummer, må hans personverninnstillingene justeres for å gjøre det synlig.