Hvordan få tilgang til samme personlige mapper på flere datamaskiner i Outlook

Hvordan få tilgang til samme personlige mapper på flere datamaskiner i Outlook


Outlook er en Microsoft-program som laster ned e-post fra Internett og organiserer dem for enkel tilgang på datamaskinen. Outlook organiserer dine personlige mapper i PST-filer. En irriterende egenskap av disse filene er at de ikke lett kan deles mellom flere datamaskiner, fordi de bare kan benyttes av en datamaskin samtidig. Heldigvis er det web-baserte programmer som hjelper deg å dele disse filene.

Bruksanvisning

1 Last ned en web-basert program for å synkronisere Outlook-filer (se Ressurser). Noen krever ikke nedlasting og arbeid ved å laste opp og lagre en kopi av filene dine på sine nettsider. Hvis det er nødvendig, oppretter et påloggingsnavn og passord for området.

2 Velg de personlige filene på din Outlook-konto som du vil dele. Disse programmene omfatter vCard, MSN Premium, Microsoft Office Outlook Live og Exchange Server. Husk at du skal dele den gjeldende versjonen av filene dine, og hvis du gjør noen endringer på din personlige datamaskin må du re-aksje dem for den mest oppdaterte informasjonen skal være tilgjengelig. Klikk "Last opp" for å lagre filene på nettstedet.

3 Naviger til samme nettsted på den andre maskinen du vil filene på, og skriv inn påloggingsinformasjonen. Last ned filene. Hvis du vil, kan du slette dem fra området når de er lastet ned.