Hvordan få tilgang Webmail Med HostGator

Hvordan få tilgang Webmail Med HostGator


HostGator inkluderer et ubegrenset antall web-baserte e-postkontoer med hver av sine tre hosting planer. Web-basert e-post, eller webmail, kontoer krever en Internett-tilkobling og en nettleser for å få tilgang til kontoen og lese eller skrive e-post. Selv om HostGator webmail er en proprietær service, fungerer det mye det samme som gratis webpostleverandører som Gmail og Yahoo Mail.

Les-postalternativer

Under kontooppsett, vil du velge en av de tre webmail programmer HostGator støtter for å lese og skrive meldinger. Av tre valg - Horde, SquirrelMail og RoundCube - HostGator anbefaler SquirrelMail som den mest pålitelige og lett-å-bruke programmet. To viktigste årsakene er at SquirrelMail grensesnittet er lik standard e-postprogram, og programmet bruker ikke store mengder grafikk, slik at siden lasten er raskere enn både Horde eller RoundCube.

HostGator cPanel Option

Du kan få tilgang til e-postkontoer fra Mail delen i HostGator cPanel dashbordet eller fra nettleseren. Hvis du bruker alternativet cPanel, klikker du på "E-postkontoer" -ikonet og bla ned til "Current Accounts." Finn og klikk kloden ikonet ved siden av webmail kontoen du vil åpne. Skriv inn passordet og klikk på logg-inn knappen. Når du er i, klikker du på ikonet som tilsvarer skrivepostalternativet du valgte under kontooppsettet for å få tilgang til webmail konto.

Direkte Webmail Tilgang

Du får tilgang til "E-postkontoer" i HostGator cPanel direkte fra nettleseren. To tilgjengelige metodene fungerer enten for en hoveddomenet eller for eventuelle underdomener knyttet til en webmail-konto. For det første alternativet, type "www.yourdomain name.com/webmail" i nettleseren. For det andre alternativet, tilgang webmail ved å gå gjennom cPanel standard webmail port 2095. Entering "www.yourdomainname.com:2095" etablerer en ukryptert tilkobling til webmail konto.

Secure Webmail Tilgang

Fordelene til å få tilgang til webmail bruker cPanel er kryptert webmail port 2096 er at du slipper å først tilgang HostGator eller cPanel dashbordet, og at forbindelsen ikke vil sende ditt brukernavn og passord i klartekst over Internett. Skriv enten "www.yourdomainname.com:2096/horde/index.php" eller "www.yourdomainname.com:2096/3rdparty/squirrelmail eller Roundcube / index.php" i nettleseren for å få tilgang til webmail-konto via en sikker tilkobling .