Hvordan få utklipp Arbeid i Office 2007

Hvordan få utklipp Arbeid i Office 2007


Microsoft Office 2007 er et tekstbehandlingsprogramvarepakke som lar deg gjøre flere kontor organisatoriske oppgaver, for eksempel å lage presentasjoner og kompilering Word-dokumenter. En av de tilgjengelige funksjoner i Word og PowerPoint-programmer er Clip Art, som er et utvalg av små bilder du kan bruke i prosjektene dine. I begge program, kan du få tilgang til alternativet fra Clip Art menyen.

Bruksanvisning

1 Åpne din foretrukne Office 2007-programmet og klikk på "Sett inn" fanen på toppen av skjermen. Når rullegardinmeny vises, klikk på "Clip Art."

2 Velg hvilke utklipp bildet du ønsker å bruke i dokumentet ved å bla gjennom bildebiblioteket og dobbeltklikke på bildet.

3 Endre størrelsen på utklipp ved å holde musen over bildet, holde venstre museknapp nede over hjørnet, og trekke for å justere størrelsen. Flytt bildet ved å klikke og dra.

Hint

  • Hvis du har et bestemt bilde eller konsept i tankene, bare skrive det inn i søkeboksen plassert på toppen av Clip Art menyen. Dette vil automatisk sortere ut alle aktuelle bildene for deg å bla gjennom.