Hvordan Få WAV fil

Hvordan Få WAV fil


WAV-filer er en av de største og høyeste kvalitet filtyper du kan bruke til å koble til en lydfil. De tar lenger tid å laste, og mange oppslagstavler eller blogger vil ikke tillate slike store filer til å bli lagt. Men det er flott å bruke en WAV-fil når du har sjansen til å unngå ekkel-klingende komprimering funnet i MP3-filer. Det er mange måter å legge en WAV-fil, og dette er et eksempel på en form for script du kan bruke til å legge inn en WAV-fil på bloggen din.

Bruksanvisning

Publisering en WAV-fil

1 Last ned Quicktime hvis du ikke allerede har det på datamaskinen. Dette kan lastes ned gratis på http://free-get.info/.

2 Åpne Quicktime og velg "Bruk Quicktime for alle lydfilene."

3 Embed dette scriptet på bloggens html-feltet: <embed type = "audio / x-wav" src = "file.wav" autoplay = "true" autostart = "true" width = "300" height = "50">.

4 Bytt ut "file.wav" delen til plasseringen av WAV-fil. Dette må lastes opp på nettet via et fildelingssted som rapidshare.com.

5 Gi nok tid for siden å bli oppdatert, kontrollerer at websiden med musikkfunksjoner.

Hint

  • Dette er kanskje ikke alltid fungerer i Internet Explorer; Hvis den ikke gjør det, prøv å bruke Mozilla Firefox. Poste MP3-filer vil alltid være mye enklere enn WAV-filer fordi de er mye mindre.
  • Bare legge inn musikk som du har uttrykt tillatelse til å bruke, eller at du har publisert selv eller eier rettighetene til. Hvis du ikke er sikker, har du sannsynligvis ikke har tillatelse til å bruke musikken.