Hvordan få Windows 98SE å gjenkjenne en trådløs adapter

Windows 98SE var oppfølgingen versjon av Windows-operativsystemet til Windows 95. Windows 98 er designet for å være en plug-and-play operativsystem som ville automatisk gjenkjenne maskinvare da den ble satt inn i datamaskinen. Hvis driveren for maskinvaren ikke er bosatt på datamaskinen, så vil det be deg om å laste ned driveroppdatering for maskinvaren. I motsetning til dagens versjoner av Windows, derimot, krever Windows 98 SE omstart for å sikre noen trådløse adaptere er anerkjent av operativsystemet før de kan brukes for Internett-surfing.

Bruksanvisning

1 Sett det trådløse kortet inn i datamaskinen, og start deretter systemet.

2 Velg Start-> Innstillinger-> Kontrollpanel-> System fra datamaskinens startmenyen. Når innstillingene programmet laster, velg "Device Manager" fanen fra de tilgjengelige menykategoriene.

3 Velg "+" tegn som er ved siden av "Nettverkskort" -menyen, og du vil se den trådløse adapteren for ditt 80211.x kortet som er satt inn i datamaskinen.

4 Velg "Avbryt" -menyen for å lukke vinduet Systemegenskaper. Deretter åpner du ikonet "Nettverk" oppført i "Control Panel" menyalternativer. Velg menykategorien "Configuration" og dobbeltklikk på navnet på det trådløse kortet i menyvalgene.

5 Skriv inn ønsket SSID for det trådløse nettverket i SSID tekstfeltet og velg "OK" meny-knappen. Start datamaskinen på nytt, og Windows 98SE vil nå gjenkjenne det trådløse nettverkskortet.