Hvordan Facebook Count Impressions?

Hvordan Facebook Count Impressions?


Facebook lar annonsører plassere annonser i høyre sidebar på Facebook og målrette dem til bestemte typer brukere basert på demografi, beliggenhet og dusinvis av andre faktorer. Når du annonserer på Facebook, kan du by etter klikk eller visninger. Mens klikk måle antall ganger en bruker klikker på en annonse, inntrykk er antall ganger en annonse vises til brukere. Facebook analyserer visninger for kvalitet og teller dem deretter.

Raw Impression Count

Facebook definerer et inntrykk som et eksempel på en annonse lasting i en nettleser. Facebook teller slikt inntrykk hvorvidt en bruker klikker på den. Annonsører som velger å by basert på inntrykk er mer interessert i å øke merkekjennskap og posisjonering enn de er på å konvertere brukere til direktekunder.

Sosiale Impression Count

Facebook-annonser kan inneholde sosial kontekst, som betyr at de kan inneholde ordgyteri som indikerer at en brukers venn har likt annonsørens Facebook-side eller interaksjon med merkevaren i form av en vegg innlegg eller en kommentar. Facebook teller og rapporterer til annonsører rekke sosiale inntrykk annonsen genererer.

Over og under Fold

Facebook teller et inntrykk uansett om den vises over eller under "fold". I Nettpublisering, er fold nederst på den fysiske skjermen. Hvis en annonse skjer for å laste under fold, må brukeren å bla nedover siden for å kunne se den.

korte Impressions

En kort inntrykk er et eksempel på en Facebook-annonse blir vist til en bruker for en svært kort tid, for eksempel når siden er lastet og lastet inn i løpet av et øyeblikk eller to. Facebook tar ikke betalt annonsører for korte inntrykk, og det gjør dem ikke opp i annonserapporter.