Hvordan får jeg bilder fra Cyberlink YouCam til Min datamaskin?

Hvordan får jeg bilder fra Cyberlink YouCam til Min datamaskin?


Cyberlink YouCam-programvaren fungerer sammen med nesten alle USB eller innebygd webkamera. Programvaren gir brukerne tilgang til en rekke "effekter" for å lage visuelt interessant webkamera video feeds eller stillbilder. (Se referanse 1). Tar et bilde med Cyberlink YouCam-programvare krever et enkelt museklikk, men sparer disse bildene til en tilpasset plass på harddisken tar litt ekstra arbeid.

Bruksanvisning

1 Åpne Cyberlink YouCam. Når du starter programvaren, slår webkameraet automatisk på og begynner å kringkaste en lokal feed. Du bør være i stand til å se deg selv på skjermen, og en liste over alternativer vises nær feed.

2 Klikk på "Settings" -knappen, som ligger i øvre venstre hjørne. Den "Settings" -knappen har et ikon av Cyberlink logo. (Se Referanser 2, side. 32).

3 Klikk på de tre prikkene under "Capture Folder" for å velge plasseringen på harddisken for Cyberlink YouCam bilder. (Se Referanser 2, side 32). Du kan plassere bildene hvor som helst på datamaskinen din.

4 Klikk på eventuelle effekter du vil legge til bildet fra innenfor "Effects" oppgaveruten, som ligger på høyre side av skjermen.

5 Klikk på "Snapshot" knappen under live feed. (Se Referanser 2, side 14). Denne knappen vises med et blått kameraikon. Dine skjermen blinker et øyeblikk, så det vises en forhåndsvisning øyeblikk. Bildet ditt er nå lagret på datamaskinen for fremtidig bruk.