Hvordan får jeg bilder fra Picasa til et Word-dokument?

Hvordan får jeg bilder fra Picasa til et Word-dokument?


Picasa er et gratis bilderedigerings og organisasjon program gitt gratis av Google. Det er rettet mot den enkelte PC-bruker som trenger grunnleggende bildejusteringer som brukes på sine bilder. Picasa kan laste opp filer til Picasa Nettalbum og gir brukerne mange andre alternativer for å eksportere og lagre filer. Brukere som ønsker å bruke sine Picasa-redigerte bilder i Microsoft Word kan enkelt gjøre det uten problemer.

Bruksanvisning

1 Åpne Picasa og navigere til bildet du vil bruke i Microsoft Word.

2 Dobbeltklikk på bildet for å få tilgang til redigeringsmodus og bruke eventuelle nødvendige justeringer på bildet.

3 Mens han fortsatt i redigeringsmodus, klikk på "Rediger" og deretter "Kopier" fra menyen. Du kan også bruke tastaturet kombinasjonen "CTRL + C" for å kopiere bildet.

4 Åpne Microsoft Word og høyreklikk på dokumentet og velg "Lim inn" fra menyen for å legge bildet du kopierte mens i Picasa.

5 Endre størrelsen på bildet til ønsket størrelse ved å klikke på det og å bevege musepekeren over en av sirklene som dukket opp i hjørnene av bildet. Når markøren endres til en dobbel pil, klikk og hold museknappen og justere bildet til den størrelsen du ønsker.

Hint

  • Når du kopierer bildet, må det være i redigeringsmodus eller Microsoft Word vil ikke anerkjenne den.
  • Hvis du har flere bilder fra Picasa som du vil bruke i Microsoft Word, kan du forenkle prosessen ved å velge alle bildene du vil bruke, og ved hjelp av "Export" -knappen i Picasa. Deretter kan du lagre filene til et sted du vil huske. Når du er i Microsoft Word, klikk på "Sett inn" og deretter klikke "Picture". Naviger til den nylig lagrede bilder og klikk "Åpne" for å legge dem til i dokumentet.