Hvordan får jeg en Slettet File Tilbake på Microsoft Word 2007?

Filer kan slettes ved et uhell, eller kanskje du har mistet filene dine når noen andre slettet dem. Forutsatt at hele dokumentet ble slettet, er det fortsatt intakt etter sletting. Med andre ord, så lenge dokumentet ikke ble modifisert (ved at teksten i det slettes, for eksempel), er det mulig å gjenvinne den. Windows flytter bare slettede elementer til en ny mappe kalt papirkurven for en viss tid, etter som de blir fjernet fra harddisken på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne "Recycle Bin" ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. En "Recycle Bin" ikonet alltid monteres direkte på skrivebordet; ingen snarvei er nødvendig.

2 Finn den slettede filen i "papirkurven." Avhengig av hvor mange andre dokumenter har blitt slettet og er for tiden i "Recycle Bin", dette kan være svært lett eller relativt vanskelig. Hvis du ikke ser filen med en gang, kan du søke etter den ved å klikke på søkeknappen på "Recycle Bin" -menyen og skrive inn filnavnet i søkefeltet.

3 Gjenopprette filen til sin opprinnelige plassering ved å høyreklikke på ikonet når du har funnet det i "Recycle Bin" og velge "Restore" alternativet.

4 Open (eller navigere til) mappen som opprinnelig inneholdt dokumentet, hvor den ikke slettet filen skal ha returnert. Du kan åpne filen ved å dobbeltklikke på ikonet.