Hvordan får jeg HDMI lyd til å fungere på min ATI 4800 serien skjermkort?

Hvordan får jeg HDMI lyd til å fungere på min ATI 4800 serien skjermkort?


ATI 4800 skjermkort gjør at du kan få inn signalet fra HD-enheter. Dette inkluderer HD-kabel / satellittmottakere, TV og til og med neste generasjons spillkonsoller. En av måtene du kan koble til utstyret til skjermkortet er via HDMI-kabel. HDMI-kabelen gir både HD-lyd og bildesignal i en enkelt kabel. Men før du begynner å koble til HD-enheter, må du sørge for at ATI 4800 fungerer som den skal.

Bruksanvisning

1 Installer driverne for ATI 4800 på datamaskinen din. Uten driverne, vil datamaskinen ikke gjenkjenner HD signal fra kortet. Sett driver installasjons CD, og ​​deretter vente på installasjonsveiviseren for å laste på skjermen din. Følg instruksjonene til at oppsettet er fullført.

2 Koble til en HD-skjerm til datamaskinen. Uten en HD-skjerm, er det meningsløst å ha et skjermkort som støtter HD. Bruksanvisningen på skjermen sier hva definisjonen av skjermen er.

3 Koble HDMI-kabelen direkte inn i HDMI-porten på ATI 4800 skjermkort. Forsikring kabelen er satt helt. Hvis kabelen er løs, kan du oppleve bilde og lyd problemer.

4 Sett den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-porten på enheten som du vil sende signalet.

5 Slå på den tilkoblede enheten og starte programvaren som fulgte med ATI 4800 skjermkort. Du kan nå vise innholdet på HD-enheten på dataskjermen.