Hvordan får jeg min laptop skjermen for å vise på min laptop og en ekstern skjerm?

Hvordan får jeg min laptop skjermen for å vise på min laptop og en ekstern skjerm?


Bruk en annen skjerm med den bærbare datamaskinen og nyte bedre arbeidsforhold, samtidig som du kan åpne flere programmer samtidig. Dette er ikke bare mer nyttig for designere og grafikere som kjører Windows, men du kan også se en DVD på en skjerm mens du svarer e-post på den andre. Du kan også presentere for et publikum mens du ser på den bærbare skjermen hva de ser på den store skjermen.

Hva du trenger

Hook opp din andre skjerm med VGA-kontakten på baksiden eller sidepanelet på en bærbar datamaskin. Mange bruker en ekstra skjerm for å arbeide nærmere med høyere oppløsning. Dette kommer til sin rett når du arbeider i design. Du trenger en anstendig størrelse flatskjerm med en god oppløsning. Omtrent alle flatskjermer kommer med en VGA-kontakt. Mange kommer med en DVI-kontakt, og noen kommer med HDMI og Displayport-kontaktene også. For å koble til en Windows laptop, trenger du VGA-kontakten.

Koble Up

Koble opp den andre skjermen til den bærbare datamaskinen, ved hjelp av VGA-port, som er en multi-way blå-farget skrå kontakten. Hvis du ser på det, er det tre sett av fem stikkontakter, gjør en 15-pinners tilkobling. Vanligvis er den øvre del som er bredere enn bunnen. Når skjermen er koblet opp og slått på, må du gå til skrivebordet på den bærbare datamaskinen og høyre-klikk på den for å få skjerminnstillingene. Når boksen åpnes, klikker du på "Egenskaper" på bunnen. Deretter på fanen lengst til høyre, "Innstillinger", vil du se en grå vindu på toppen med to bokser i det, nummerert "1" og "2" Med skjermen er satt til skjermen som du nettopp koblet opp, merk av i boksen ved siden av ordene "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen." Du vil nå trenger å justere skjermoppløsningen for å få de rette proporsjoner. Når du har fått riktig oppløsning, (og dette kan være ganske forskjellig fra den bærbare skjermen, spesielt hvis den bærbare datamaskinen er en "wide-screen"), flytte musen til høyre for hovedskjermen (laptop skjermen), og vil du se musepekeren utvide på utad til den andre skjermen. Dra et programvindu på den andre skjermen. Hvis du bruker Adobe InDesign, Photoshop eller Illustrator, vil du finne det lettere å bruke den andre skjermen for å arbeide i utformingen vinduet, mens administrere Windows-laptop i den venstre skjermen. Når den er satt opp, vil du lure på hvordan du klarte deg uten.

Bruke datamaskinen Skjerm å vise en presentasjon på en projektor

Presentere til et publikum på et blunk når du har showet på en bærbar PC, og du har også det vises på en stor skjerm som kommer ut av en projektor. trekk forsiktig den andre skjermen fra VGA-port og koble til VGA ledningen fra projektoren. Nå gå tilbake til skjerminnstillingene på nytt. Du må gå til skrivebordet på den bærbare datamaskinen og høyre-klikk på den for å få skjerminnstillingene. Når boksen åpnes, klikker du på "Egenskaper" på bunnen. Deretter på fanen lengst til høyre, "Innstillinger", vil du se en grå vindu på toppen med to bokser i det, nummerert "1" og "2" Med skjermen er satt til skjermen som du nettopp koblet opp, fjern merket ved siden av ordene "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen." Med systemet konfigurert som dette, vil du også være i stand til å vise videoer på den andre skjermen, det være seg en projektor eller en ekstra skjerm. Windows Media Player gir seg veldig godt til denne ordningen og alltid oppdager den andre skjermen når den er plugget i.