Hvordan får jeg min oppgavelinjen for å minimere alle programmer?

Når du er multitasking på datamaskinen, kan skrivebordet bli forvirrende rotete. For eksempel, hvis du skriver en artikkel eller essay, må du kanskje åpne programmer knyttet til både Internett og tekstbehandling som du forskning og type. Som du samle mer informasjon, men antallet nettleservinduer kan øke også, dekker opp skrivebordet ditt. De fleste av Microsofts operativsystemer har en funksjon som kalles Vis skrivebord. Som navnet tilsier, viser denne funksjonen skrivebordet umiddelbart ved å minimere alle programmer til oppgavelinjen.

Bruksanvisning

1 Finn "Vis skrivebord" -ikonet. Som standard på de fleste Windows-operativsystemer, er ikonet Vis skrivebord på hurtigstartlinjen menyen. Hurtigstart-menyen er på oppgavelinjen, det samme bar hvor systemklokken og Start-menyen ikonene er plassert. Vanligvis Hurtigstart-menyen er nær venstre side av oppgavelinjen, og er befolket med flere ikoner, for eksempel Min datamaskin og standard nettleser.

2 Minimer alle programmer ved å venstreklikke på ikonet Vis skrivebord. Alle dine programvinduer vil minimere til oppgavelinjen, og skrivebordet vises.

3 Gjenopprett alle programmer. Når du minimerer programmene, husker Windows hvordan de dukket opp på skrivebordet ditt. Når du trenger å gjenopprette eller maksimere, alle programmene, er det bare venstreklikke på ikonet Vis skrivebord på nytt. Du kan veksle frem og tilbake mellom minimere og maksimere bare ved å klikke på ikonet Vis skrivebord.

Hint

  • Hvis du har mange programmer åpne, i størrelsesorden fem eller flere, kan oppgavelinjen ikke være i stand til å vise ikoner for disse programmene på en gang. Prøv å bruke "konsernet lignende knapp" -funksjonen (se Ressurser) for å justere lignende programmer sammen langs oppgavelinjen.