Hvordan får jeg stavekontroll på Outlook Express?

Outlook Express er en e-postprogram som er installert sammen med en standard installasjon av et operativsystem (OS) Windows. Det installeres som en del av Internet Explorer. Outlook Express kommer med en stavekontroll verktøy innebygd slik at du kan bekrefte stavemåten i e-post før du sender dem. Du kan legge til en snarveiknappen som vises på verktøylinjen for ny e-post som du oppretter. Du kan også konfigurere oppførselen til stavekontroll verktøy, slik at det vil ignorere ord formatert på bestemte måter, og du kan selv legge til ord i en egendefinert ordliste. De fleste brukere liker å legge stavekontroll snarvei for å verktøylinjen i den nye e-grensesnitt, slik at det er lett tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og deretter "Kjør". Skriv "msimn.exe" (uten anførselstegn) i tekst stroppen. Klikk "OK" for å åpne programvinduet Outlook Express.

2 Klikk på "Opprett e-post" knappen øverst til venstre i Outlook Express-vinduet. Dette vil åpne en "Ny melding" -vinduet. Utvid vinduet til å fylle skjermen ved å klikke på midten av de tre knappene øverst til høyre i vinduet Ny melding.

3 Høyreklikk i klar plass på verktøylinjen. Verktøylinjen er nær toppen av vinduet. Clear plass er til høyre på verktøylinjen knapper eksisterende. Velg "Tilpass" alternativet. Dette viser "Tilpass verktøylinje" -vinduet.

4 Bla nedover listen over "Tilgjengelige verktøylinjeknapper" på venstre side av vinduet Tilpass verktøylinje. Velg "Stavekontroll" -knappen.

5 Klikk på "Legg til" -knappen i midten av vinduet Tilpass verktøylinje. Dette legger til "Spelling" -knappen til listen over "Current verktøylinjeknapper" til høyre for vinduet Tilpass verktøylinje. Klikk på "Close" for å legge til "Spelling" -knappen for å Ny melding verktøylinjen.

6 Test stavekontrollen ved å skrive inn tekst i vinduet Ny melding. Klikk på "Stavekontroll" -knappen, som nå er synlig på verktøylinjen. Når stavekontrollen har fullført skanningen av teksten, vil det vise en "Spelling" vindu med en melding om at "stavekontrollen er fullført." Klikk "OK" for å lukke "Spelling" -vinduet.

Hint

  • Hold et notat av alle Outlook Express innstillinger. Hvis du må installere operativsystemet på nytt, kan du raskt få Outlook Express ser slik du hadde det konfigurert.