Hvordan feilsøker en HP 22 tommers LCD-flatskjerm

Hvordan feilsøker en HP 22 tommers LCD-flatskjerm


LCD-skjermer er blitt mye mer utbredt på grunn av muligheten for skjermer for å produsere en høy oppløsning og høy bildekvalitet. HP eller Hewlett Packard, er et selskap som produserer mange forskjellige typer teknologi, inkludert skjermer. Hvis du opplever problemer med HP 22-tommers LCD-flatskjerm, kan du følge noen feilsøkingstrinn for å prøve å løse disse problemene.

Bruksanvisning

1 Sørg for at strømkabelen er koblet til et tilstrekkelig strømkilde. Trekk ut og koble strømledningen inn i stikkontakten og trykk på "Power" knappen på forsiden av skjermen. LED-lampen vil lyse hvis du mottar strøm. Hvis det ikke lyser, koble en annen elektronisk enhet i uttaket for å sørge for at uttaket i seg selv er ikke problemet.

2 Kontroller at kabelen som kobler HP skjerm til datamaskinen er sikker. Trekk til skruene på tilkoblingsstykket så å sørge for at tilkoblingen er sterk.

3 Finn ut om skjermen vil vise en innebygd på skjermen meldingen. Først må du kontrollere at datamaskinen er ikke på. Deretter, med skjermen som er koblet til datamaskinen, slå på skjermen og vent i 10 sekunder. Slå på datamaskinen, og som det starter opp, koble videokabelen fra skjermen. Hvis du ikke ser et innebygd på skjermen meldingen, fortsett til trinn 4.

4 Fjern eventuelle ødelagte kontaktpinnene inne videoutgang porten på datamaskinen. Det er mulig at kontaktpinnene fra videokabelen brøt ut innsiden av video-porten på datamaskinen. Slå av datamaskinen og se inne i tilkoblingsporten for ødelagte nålene. Ved hjelp av en liten, stump gjenstand som en sy nål eller prøve å fjerne brukne pinner. Bytt ut videotilkoblingskabel og prøve å koble skjermen til datamaskinen igjen.

5 Koble skjermen til en annen datamaskin hvis de foregående trinnene ikke var vellykket. Hvis skjermen fortsatt er tom, kan skjermen være ødelagt.