Hvordan feilsøker en HP Officejet J5750

Hvordan feilsøker en HP Officejet J5750


HP Officejet J5750 er en alt-i-ett-skriver som kan skrive ut fargedokumenter, sende fakser, kopiere dokumenter og skanne bilder Denne skriveren har en rekke funksjoner, men har en lett-å bruke grensesnitt og enkel tilkobling protokollen. Hvis du har problemer med HP Officejet J5750, er det noen enkle feilsøkingstrinn du kan ta for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Sjekk din ledninger. I stedet for en seriell port, bruker HP Officejet J5750 en USB-kabel. Kontroller at USB-kabelen er godt festet til både skriveren og datamaskinen. Også sørge for at kabelen er koblet direkte til datamaskinen (ikke til en hub).

2 Fjerne fastkjørt papir. Selv om et lite stykke papir er revet under trykkeprosessen, kan det kjøre seg fast. Slik fjerner du fastkjørt papir, trykk ned på tappen på venstre side av bakdekselet for å frigjøre skriverdøren. Deretter bruker pinsett til å fjerne fastkjørt papir fra mellom skriverens valser.

3 Utfør en selvtest. Den selvtest funksjon kontrollerer skrivehodejusterings og blekkpatroner. For å utføre testen, trykk på "Setup" -knappen og velg "Skriv ut rapport" og deretter "Self-Test Report" fra menyen. Hvis det er et problem med blekkpatronene, vil fargene på selvtesten synes falmet eller vises ikke i det hele tatt. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å rense bunnen av blekkpatronene eller erstatte dem.

4 Hvis de utskrevne dokumentene synes skjeve eller utenfor sentrum, kan det være nødvendig å re-justere skrivehodet. Slå på datamaskinen og åpne HP Løsningssenter-programvaren. Klikk på "Settings" -knappen, gå til "Print Settings", og klikk deretter på "Skriververktøykasse". Deretter klikker du på "Enhetstjenester" -kategorien og velg "Juster blekkpatronene". Skriveren vil gjøre en støy og deretter en melding vil komme opp som indikerer at operasjonen er ferdig.

Hint

  • Hvis du mistenker at skriveren er oppstått en maskinvarefeil, kan du ringe HPs kundestøtte på (800) 474-6836 for reparasjon informasjon. Kontroller også at du har din garantiinformasjon hendig hvis enheten fortsatt dekket.