Hvordan feilsøker en HP Officejet Pro L7680

Hvordan feilsøker en HP Officejet Pro L7680


Den Officejet Pro L7680 skriver fra HP inkluderer fotokopiering, skanning og faksing evner i tillegg til å skrive ut dokumenter og bilder fra datamaskinen. Det er en svært kompleks enhet, noe som betyr at det er mange forskjellige ting som kan gå galt med den. Heldigvis er de fleste av problemene brukerne vil møte kan bli løst ved å kjøre gjennom en enkel feilsøking prosess som kontrollerer skriverens drivere, programvare og oppsett og fjerner fastkjørt papir eller problemer patron.

Bruksanvisning

1 Fjerne fastkjørt papir. Løft utskuffen og trekk eventuelt fastkjørt ark ut mot deg med begge hender. Hvis papiret ikke er der, sjekk materen på toppen av skriveren; Løft dekselet og trekk papiret klart. Fjerne fastkjørt papir i valsene ved å fjerne bakdekselet og trekke papir som sitter fast bestemt ut av valsene.

2 Last ned og installer de nyeste driverne og programvaren for skriveren De er tilgjengelige gjennom Resource 1. Hvis du allerede har den nyeste versjonen, avinstallere skriveren og programvaren, og deretter installere det på nytt.

3 Kontroller at blekkpatronen er låsen og skriverdekselet er ordentlig lukket.

4 Angi skriveren som standard ved å åpne "Enheter og skrivere" fra "Start" -menyen, høyreklikke på skriveren og velge "Sett som standard." Trykte dokumenter vil automatisk bli sendt til denne skriveren i fremtiden. En grønn-merket skal vises ved siden av skriverikonet.

5 Kontroller skriverens strømkabel og USB-kabel. Koble til eventuelle løse kabler.

6 Sjekk skriverens trådløse innstillinger, hvis du skriver ut over et trådløst nettverk. Trykk på "Setup" -knappen på skriveren, velg "Network" og kjøre "Wizard", skrive inn riktig nettverksnavn, sikkerhetstype og passord.

7 Fjern alle kabler som er koblet til skriveren hvis du får en "uopprettelig" feil, og skriveren svarer ikke på kommandoer. Koble til kablene etter 20 sekunder har gått.

8 Sjekk om skriverkassetter oransje beskyttelseshetten er fjernet.

9 Rengjør skrivehodene. Slå av og koble skriveren. Ta ut skrivehodet og tørk forsiktig de elektriske kontaktene med en myk, tørr, lofri materiale, som papir kaffefilter eller briller rengjøring papir. Plasser skrivehodet på et stykke papir, elektriske kontakter ned, og tørk av kontaktene i skriverens skrivehodesporet. Ikke berør dysene, og ikke våt rengjøring materialet. Skift ut skrivehodene og koble skriveren til igjen når du er ferdig.

10 Skift ut eventuelle tomme blekkpatroner hvis det utskrevne bildet er mer falmet nær bunnen av siden enn toppen.