Hvordan feilsøker en HP Personal Media Drive

HP Personal Media Drive er en bærbar media enhet som brukes til å utvide datamaskinens lagringskapasitet. Det er vanligvis brukes til å gi praktisk sikkerhetskopiering av data til hoveddatamaskinen, eller til å lagre medier som bilder og filmer. Imidlertid kan enheten noen ganger svikter. Lær hvordan du feilsøker mediestasjonen for å gjenopprette sin funksjonalitet og gjenoppta lagre dataene dine raskt og sikkert.

Bruksanvisning

1 Kontroller at HP Personal Media Drive er koblet til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Frakoblede kabler kan forårsake backup problemer eller kommunikasjonsfeil med enheten. Sørg også for at stasjonen er koblet til en USB 2.0-port, i stedet for en USB 1.0-port på datamaskinen hvis du oppdager treg overføring ganger. Rådfør deg med produsenten av datamaskinen opprinnelige bruksanvisningen for å finne ut om datamaskinen er USB 2.0-kompatibel.

2 Sett på stasjonens standard programvare for sikkerhetskopiering, Sonic Backup MyPC Special Edition. Dette kan hjelpe hvis maskinen fryser mens sikkerhetskopiere data til HP Personal Media Drive. Avinstaller den opprinnelige kopien og sett den originale HP-installasjonsplaten som fulgte med Personal Media Drive. Følg instruksjonene på skjermen for å starte og fullføre reinstalleringen.

3 Kontroller at HP Personal Media Drive er ikke full. En full stasjon eller en stasjon som ikke har nok ledig plass til å huse den siste dataoverføring, kan ikke akseptere nye filoverføringer. Stasjonen kan holde opp til en terabyte med data, avhengig av den spesifikke stasjonen modell. Åpne "Min datamaskin" på en Windows-PC, eller "Macintosh HD" på en Apple-maskin, for å finne ut om du har fylt stasjonen til kapasitet.

4 Skann stasjonen for virus, trojanske hester, spyware og lignende malware. Stasjonen fungerer som en vanlig harddisk og kan bli smittet hvis hoveddatamaskinen kontrakter et virus. Koble enheten til datamaskinen og kjøre en generell system scan med anti-virus programvare du velger, for eksempel McAfee eller Trend Micro.

5 Sørg for at HP Personal Media Drive er ferdig med å overføre filer tilbake til datamaskinen før du prøver å åpne filene. Avbryte overføringsprosessen kan føre til ødelagte data og ulike feilmeldinger, samt uklare filmer eller hoppe sanger i personlige underholdning filer. Re-starte overføringsprosessen hvis du har problemer med å åpne en fil du overført fra HP Personal Media Drive.

Hint

  • Bruk HP Personal Media Drive som en praktisk add-on-enheten til å sikkerhetskopiere datamaskinens data for å forhindre tap av data bør din viktigste datamaskinen krasje uventet.