Hvordan feilsøker jeg en 2175 HP skriver?

HP 2175 er en "alt-i-ett" skriver som ble produsert og utviklet av Hewlett Packard. Den leveres med en skanner, kopimaskin og skriver som kan skrive ut på vanlig papir, konvolutter, kort og andre typer medier. For å spare deg fra å gå til et servicesenter, må du vite hvordan du feilsøker problemer med HP 2175 skriver. Skriverproblemer kan være maskinvareproblemer, lite blekk, papir syltetøy, driverproblemer, treg utskrift og lav kvalitet utskrift.

Bruksanvisning

1 Sørg for at HP 2175 er satt som standard utskriftsenheten i datamaskinen hvis skriveren ikke klarer å skrive ut et dokument. Klikk "Start" og deretter "Skrivere og telefakser." Høyreklikk på "HP 2175 printer" og deretter "Angi som standardskriver." Hvis du har en annen skriver i standard, men du ønsker å bruke din HP 2175 printer, åpen dokumentet du vil skrive ut, velger du "Fil" og deretter "Skriv ut". Under "skriver~~POS=TRUNC," velger du navnet på skriveren (HP 2175) og deretter på "OK".

2 Løs papirstopp feil. Koble strømledningen fra skriveren, og trekk deretter "bakdør" eller "bakre utskuff" for å fjerne. Reach for papiret som sitter fast inne. Kontroller at ingen stykke papir som er igjen. Hvis papiret rives når du prøver å fjerne den, løft frontdekslet på skriveren, og fjern det fastkjørte papiret fra rullene. Lukk frontdekselet på skriveren og satt tilbake bak døren til den klikker på plass.

3 Øk "blekk tørketid" hvis blekkflekker på utskriftene. Åpne dokumentet som du er i ferd med å skrive ut, klikk på "File" og deretter "Print". Velg "Setup" eller "Properties" og deretter "Egenskaper." Klikk på "Avanserte funksjoner" og justere "Tørketid slider" slik at skriveren har en økt tørketiden.

Hint

  • Unngå bruk av etterfylte blekkpatroner, ettersom de produserer dårligere utskrifter. Originale patroner gi klarere utskrifter som er i henhold til HPs kontroll.
  • Når du bruker en blekkskriver, for eksempel HP 2175, unngå å bruke papir som er spesielt beregnet for laserstråleskrivere. Laser jet papir er belagt og ikke ideelt for skrivere som bruker fargestoffbasert blekk. For HP 2175 printer, HP anbefaler 75 g / m² (20 pund) og 90 lysstyrke karakterer.