Hvordan feilsøker jeg en HP L7580 OfficeJet?

Hvordan feilsøker jeg en HP L7580 OfficeJet?


HP Officejet L7580 er en alt-i-ett-enhet som kan håndtere utskrift, faksing, skanning og kopiering. Hvis Officejet L7580 har opplevd noen hardware eller software problemer, er det noen grep du kan ta for å feilsøke skriveren. Disse inkluderer å se etter og fjerne eventuelle papirstopp, starte skriveren eller datamaskinen når bestemte feilmeldinger eller oppdatere skriverens programvare og drivere.

Bruksanvisning

1 Sjekk for å se om det er en papirstopp. Fjern papirstopp ved å slå enheten ned, fjerne USB-kabelen fra datamaskinen og rydde ut noen fast papir bak bakdekselet.

2 Start skriveren hvis du får en melding som sier "Slå strømmen av og på." Drive enheten ned og fjerne USB-kabelen fra PCen. Vent omtrent 30 sekunder, koble til USB-kabelen og slå deretter skriveren på igjen.

3 Lukk bakdekselet hvis du får en feilmelding som sier at døren er åpen. Skriveren vil ikke fungere hvis ikke døren er skikkelig lukket.

4 Start datamaskinen på nytt hvis du får en "Skriveren er frakoblet" feilmelding. Etter en omstart, vil utskriftskøen være klar og skriveren vil fungere som normalt.

5 Besøk HPs nettsted for å se etter programvare- og driveroppdateringer for den L7580. Hvis du har problemer, må du kanskje oppdatere programvaren på datamaskinen for å aktivere full funksjonalitet.