Hvordan feilsøker jeg Kodak ESP7?

Hvordan feilsøker jeg Kodak ESP7?


Kodak ESP7 er en alt-i-ett-skriver med kopi, print og skanning evner. ESP 7 kan styres via skriverens kontrollpanel eller fra en Windows- eller Macintosh-maskin. På grunn av kompleksiteten i skriverens systemer, kan det oppstå problemer. Lær hvordan du feilsøker en Kodak ESP7 skriver i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Sjekk strømkabelen hvis ESP7 ikke vil slå seg på. Kontroller at strømkabelen er koblet til skriveren. Hvis du bruker en strømskinne, må du kontrollere at strømskinnen er slått på.

2 Kontroller kablene om en tilkoblet enhet ikke kan leses. Sørg for at festet kameraer er slått på og at korrupte bilder på SD-kort er fjernet og kort re-formatert.

3 Re-seters blekkpatronene hvis det mangler farger fra sidene og skrivehodene er relativt ny. Løft skriveren dekselet og trykk på skrivehodet utløserknappen. Ta ut begge blekkpatronene og sett dem fast.

4 Fjern papiret fra skuffen og slå av skriveren hvis det er papirstopp. Åpne bakdekselet og trekke ut papir som sitter fast, være sikker på ikke å rive papiret og la restene inne.

5 Utfør en dysekontroll og skrivehodejustering hvis utskriftskvaliteten er dårlig, og blekkpatronene er relativt ny. Velg "Meny" fra skriverens kontrollpanel, trykk på "pil ned" og velg "vedlikehold". Velg vedlikehold alternativet og deretter "OK" for å starte vedlikeholdsfunksjonen.