Hvordan feilsøker jeg Vista ikke Installere Microsoft oppdateringer?

Windows-oppdateringer er en viktig del av å holde en datamaskin trygg og oppdatert. Disse oppdateringene kan være alt fra sikkerhetsoppdateringer som reparerer systemet sårbarheter til prestasjonsfremmende funksjoner som forbedrer funksjonaliteten til Windows. Windows Vista lar deg velge om og når oppdateringer blir lastet ned og installert. For eksempel kan du velge å laste ned alle oppdateringene som Microsoft utgir, eller bare de kritiske seg. Du kan slå Windows Updates helt av, så vel. Hvis Windows-oppdateringer ikke installerer, noen få skritt slå dem på igjen.

Bruksanvisning

1 Sørg for at Windows-oppdateringer er slått på. Åpne "Start" -menyen, og deretter navigere til "Alle programmer." Klikk på "Windows Update." Klikk på "Endre innstillinger" i boksen som vises.

Bestem deg for hvor og når du ønsker å laste ned og installere Windows-oppdateringer. Hvis "Aldri se etter oppdateringer" er valgt, slår Windows-oppdateringer på ved å velge en av de andre alternativene.

2 Kontroller at du har akseptert Microsoft-programvare lisensvilkårene. Åpne "Start" -menyen, gå til "Alle programmer" og deretter åpne "Windows Update." Legg merke til om du blir presentert med en feilmelding. Klikk "Try Again" hvis du blir presentert med en feilmelding om lisensvilkårene. Godta lisensvilkårene hvis du blir bedt om å gjøre det.

3 Sjekk hvor mye plass det er igjen på harddisken. Åpne "Start" -menyen og klikk på "Computer". Høyreklikk på harddisken og velg "Properties". Den mengden ledig og brukt plass vises. Slett filer eller avinstallere sjelden brukt programmer for å lage plass, og deretter prøve å installere oppdateringene på nytt.

4 Pass på at du ikke kobler fra Internett eller avbryte installasjonen mens du forsøker å installere oppdateringene. Se etter oppdateringer på nytt og prøve å installere de som mislyktes.

5 Finn installasjonen feilkoden og søke Windows Update etter løsninger, hvis oppdateringer har mislyktes. Åpne "Start" -menyen, gå til "Alle programmer" og åpne "Windows Update." Klikk "Gjennomgå oppdatering historie." Se i "Status" -kolonnen for eventuelle oppdateringer som ikke har installert, og klikk på den røde "X" Et nytt vindu åpnes. Kopier feilkoden som vises.

6 Søk etter feilkoden i Windows Update feilsøking. I det nye vinduet feilkode, klikk "finne løsninger." I "Type søkeord her" i søkefeltet, skriv inn feilkoden du fikk, og klikk på "Søk". Klikk eventuelle koblinger som vises til å vise forslag til hvordan du løser problemet.

7 Søk etter feilkoden i Microsoft Knowledge Base hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet. I Windows Update, klikker du på "Gå til Knowledge Base-artikler." Søk etter feilkoden du fikk og vise eventuelle foreslåtte løsninger som returneres.