Hvordan fikse bilder på nettet

Enten du er en erfaren fotograf eller bare plukke opp et kamera for første gang, er målet ditt å få det perfekte bildet. Men hvis bildet ikke slår ut i henhold til planen, prøver å fikse det med gratis online fotoredigering tjenester. Disse online digitale verktøy kan gi deg en ny sjanse til å få ting riktig.

Bruksanvisning

Hvordan fikse bilder på nettet

1 Organiser dine digitale bilder. Plassere alle bildene du ønsker å fikse på ett sted. Bruk en online album som Picasa, et foto-deling av området som Flickr eller en merket mappe på skrivebordet på datamaskinen til å lagre bildene dine slik at du enkelt kan få tilgang til bildene du trenger for å arbeide på.

2 Finn en gratis online fotoredigeringsprogram. Nettsteder som www.picnik, com, www.fotoflexer.com og www.lunapic.com tillate deg å laste opp bilder fra ulike kilder, for eksempel datamaskinen, Facebook eller Flickr, og digitalt manipulere dem i nettleseren ved hjelp av forhåndsinnstilte verktøy for beskjæring , skarphet og røde øyne eliminering, for å nevne noen.

3 Les bruksanvisningen for programvaren og liste over ofte stilte spørsmål (FAQ). Hvert bilde-redigering tjenesten tilbyr et annet sett med verktøy og effekter. Gjør deg kjent med verktøy som er tilgjengelig på ditt foretrukne nettsted. Noen nettsteder tilbyr opplæring med "før" og "etter" bilder som illustrerer verktøyene i aksjon.

4 Last opp ditt bilde og vurdere hva som må fikses. Beskjære uønskede kantene hvis det er mye plass rundt hovedmotivet. Bruk skarphet verktøy for å gjøre litt uskarpe bilder skarpere og klarere. Eksperimenter med bildejusteringsverktøy for å justere ting som lysstyrke, kontrast og fargemetning.

5 Last ned og lagre den faste bilder når du har oppnådd ønsket effekt. Organisere de nye bildene på ett sted, som en mappe på skrivebordet merket "Nye bilder", slik at du ikke får dem forvirret med de originale bildene.

Hint

  • Sikkerhetskopier alt. Lagre sikkerhetskopier av både originale og retusjerte bilder i egne mapper på skrivebordet eller på en lagringsenhet som en CD i tilfelle noe går tapt, og du må gå tilbake til det senere on.Take tid til å bli kjent med verktøyene . Det kan ta et par prøver å få den ønskede effekten du ønsker i bildet, men ikke vær redd for å eksperimentere. Du kan alltid starte på nytt hvis du ikke liker det du ser.
  • Ikke fikse bildene dine for mye. Using fotoredigeringsverktøy kan resultere i et bilde som ser ut falske eller så lyse at de røde, grønne og blå i bildet vises nesten elektrisk. Hvis dette ikke er intensjonen, bruke verktøyene konservativt.