Hvordan fikse en Dell laptop Inspiron E1705 bakgrunnsbelysning

Hvordan fikse en Dell laptop Inspiron E1705 bakgrunnsbelysning


Tre viktige deler tillate bakgrunnsbelysningen for å fungere riktig: baklyset, omformeren styret og skjermen selv. Bakgrunnsbelysningen er den fysiske delen som lyser på skjermen. Bakgrunnsbelysningen er innebygd i laptop-skjermen som en kombinert komponent. Omformeren styret forsyner bakgrunnsbelysning. I de fleste tilfeller vil du enten nødt til å erstatte omformeren styret, men det er ikke uvanlig at både skjermen / bakgrunnsbelysning komponent og omformeren styret til begge gangene.

Bruksanvisning

1 Koble alle enheter fra den bærbare datamaskinen. Snu datamaskinen og bruke låsene på undersiden av maskinen til å trekke ut batteriet og CD / DVD-stasjonen. Snu datamaskinen tilbake oppreist og åpne den opp.

2 Løft ut de runde gummi støtfangere fra rundt på skjermen omkrets. De vil vise skjulte skruer. Pass på at det er bare de runde gummi støtfangere og ikke de langstrakte seg fordi de ikke holder skruene bak dem.

3 Fjern skruene forsiktig. Plasser disse på blankt papir og tape dem ned med klar tape, merking dem på papir og deres tilsvarende plassering i den bærbare Dette vil hjelpe deg å holde styr på skruene og hvor du skal skru dem tilbake til senere.

4 Fjerne frontbelegget på skjermen. Start fra DELL-logoen og dra forsiktig ut. Klipp på innsiden dekker bør forsiktig løsne fra den plasseringen. Jobb deg sakte rundt til hele frontdekselet er fjernet.

5 Fjern kablene i omformeren styret. Fjern omformeren styrets skruen (e). Sørg for å plassere skruen (e) på papiret. Tape dem ned og merke dem.

6 Skru i arbeids omformeren styret og plugge kablene tilbake til det. Kablene vil gå på bare én måte.

7 Plasser den fremre dekker ryggen på skjermen. Press forsiktig til omkretsen slik at klippene i den bærbare datamaskinen dekselet for å låse på plass.

8 Skru på frontdekselet og erstatte gummi støtfangere.

9 Lås batteriet og CD / DVD-stasjonen på plass. Plugg i alle kabler og slår den bærbare datamaskinen.

Hint

  • Hvis instruksjonene ikke løser bakgrunnsbelysning problemet, har skjermen gått dårlig, og du blir nødt til å fjerne flere skruer og sakte jobbe for å erstatte skjermen.
  • Alltid tape og merke alle skrue steder. Manglende eller feilplasserte skruer kan forårsake shorts eller elektriske utladninger i bærbare datamaskiner, rende komponentene ubrukelig.
  • En liten skrutrekker vil gi deg et bedre grep på bærbare små skruer og hjelpe deg å unngå å skade skruen.
  • Hvis du må bytte skjermen, må du være forsiktig fordi noen skjerm inneholder kvikksølv. I de fleste tilfeller hvis du må bytte en skjerm, se etter en profesjonell eller bevege seg sakte og etiketten skrue steder og deler grundig slik at du vet hvordan du skal sette alt sammen igjen.
  • Ikke bruk makt trekke av frontdekselet. Denne delen skal lett komme opp når alle skruene er fjernet. Se alltid etter ekstra skruene som holder dekselet på hvis du har problemer med å få den av.
  • Ikke trykk hardt på skjermen fordi for mye press kan føre til stress skade og misfarge eller knekke skjermen. Den dyreste delen på en bærbar PC er skjermen, som koster hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar for å erstatte.