Hvordan fikse en eMachine PC som har en svart skjerm & Only Sier Ugyldig partisjonstabell

De fleste eMachines datamaskiner som leveres med Windows 7 har få driftssystemrelaterte feil sammenlignet med eldre enheter med Windows XP eller Windows Vista. Men selv eMachines systemer med Windows 7 er utsatt for skade fra virus eller malware som påvirker oppstartssektoren på harddisken. Hvis eMachines systemet ikke starter opp og bare vise en svart skjerm med den beryktede "Ugyldig Partition" feil, kan du bruke Windows-installasjonsplaten og gjenopprettingskonsollen til å reparere skadede partisjon og få tilgang til operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Sett inn Windows 7-installasjonsplaten eller eMachines system restaurere plate i den optiske stasjonen på datamaskinen. Slå av PC-en.

2 Start datamaskinen på nytt. Så snart du ser eMachines-logoen, trykk på "F12" tasten gjentatte ganger til du ser "Boot Menu". Bruk pil ned-tasten for å plassere markøren over CD-ROM-alternativet, og trykk deretter på "Enter" -tasten. Trykk på en tast på tastaturet når du ser "Trykk en tast for å starte opp fra CD" meldingen.

3 Klikk på rullegardinlisten på skjermbildet Installere Windows og velg ønsket språk. Se gjennom innstillingene for klokkeslett og dato, og bruke kontrollene på skjermen for å endre dem hvis de ikke er riktige. Klikk på "Neste" -knappen.

4 Klikk på "Reparer datamaskinen" alternativet. Klikk og velg "C: \ Windows" ". Neste" i listen, og

5 Klikk på "Ledetekst" i "Alternativer for systemgjenoppretting" i dialogboksen. Vent noen minutter for Windows å laste utvinning verktøyet filer fra platen installasjon eller utvinning, og for å vise Ledetekst. Ledetekst ligner på DOS-ledeteksten i eldre datamaskiner, og har ikke et grafisk grensesnitt - bare en svart skjerm med hvit skrift.

6 Skriv "Bootrec.exe / fixmbr" i Command Prompt og trykk "Enter". Windows reparerer partisjonstabellen og reboots datamaskinen. Hvis "Kan ikke gjenoppbygge Master Boot Record" feil vises, skriver du "Bootrec.exe / fixboot" i Command Prompt og trykk "Enter". Hvis du fortsatt får en Master Boot Record feil - feilkoder og meldinger kan variere - type "Bootrec.exe / RebuildBcd" i Command Prompt og trykk "Enter".

Hint

  • Hvis "Bootrec.exe / RebuildBcd" kommandoen produserer en feil eller ikke klarer å fikse "Ugyldig Partition" problem, må du formatere harddisken på datamaskinen og utføre en ny Windows-installasjon som partisjonstabellen er hinsides reparasjon. Hvis du har viktige data du trenger å hente fra harddisken, ta kontakt med en profesjonell verksted eller data utvinning tjenesten før du installerer Windows på eMachines datamaskin.
  • Noen modeller av eMachines datamaskiner sender ikke med et operativsystem eller gjenopprettingsplate. For disse modellene, trykk "F2" eller "F10" tastene når du ser eMachines logoen for å vise utvinning og reparasjon menyen.